Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Özcan2007
Tekin 80 kullandığımız ilaçlar, gübreler aynı ve markaları değişik. potas, humik asit, deniz yosunu ve magnezyum bu ilaçları uyguladığımda zeytin yağ oranı yükseltiyor.
|
olabilir zaten genelde zeytinin ihtiyaç duyduğu maddeler bellidir ve ilaçlar ona göre üretilir, burda önemli olan içerlerindeki oranlarıdır ve çözünürlüğüdür örnek çinko azot gibi.ilaçlarıma güveniyorum marka değişik bu türden ilaçlar çoktur önemli olan seçimi iyi yapmaktır.mesela daha ucuz ilaçlarda mevcuttur ama insan sağlığına zararlıdır.mühim olan zararı olmayan birnevi organik olan ilaçları kullanmaktır.örnek özcan2007 arkadaşımın dediği gibi deniz yosunu içeren ilaç.bu ilacın zararı sizce olabilir mi deniz yosunu içeriyor büyük bölümü.Ama birde kimyasak madde içeren böcek ilaçlamada kullanılan zehir vardır bu kanserojen madde içerir ve kullanımı sakıncalıdır.
Benim düşüncem şudur arkadaşlar, bir işi yapıorsan hep kendini düşünmeyeceksin demek istedim kar elde etmek için ucuz olanlara yönelmek belkide sizi zengin edebilir ama nereye kadar bir isim bi marka asla olamassınız.Ama kar marjını düşürüp kaliteli ürünler üretmek hem size hemde topluma kazandıracaktır.iyi günler...