Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ilyo
teşekkür ederim kudret bey. henüz buralarda yeni olduğum için bugün sitede bol bol yanlış yerlere yanlış konuları yazdım. ama bu hepsinden daha konu dışı bir mesaj olacak ; çünkü projeyi sordunuz  bahsemekten keyif duyarım.
bir ürün tasarımı projesi. ben de insanla doğa arasındaki ilişkiyi ev içinde güçlendirecek (aslında diyonisos gibi yeniden kuracak) nesneler yapmaya çalışıyorum. bir tanesi, canlı bir hanımeli kolyesi -yukarıdaki soruyu bunun için sordum-, biri; çimden bir balkon minderi, biri; durgun su kültürünü(?) klozet sifonunda kullanmak -lütfen gülmeyin  , başka biri de bir çilek saksısını aynı zamanda bir çatal-kaşık vs asmak için kullanmak olabilir.
yani; evin içinde olabildiğince çok alana müdahale ederek keyif ve ruhsal doyumu başka bir açıdan yaşatmak diye özetleyeyim.
fikirlerinizi almayı çok isterim. tabi yeni bir başlık açmak gerekecek! bunu öğrendim. caretta sağolsun 
|
sn ilyo bahsettiğiniz konu çok hoşuma gitti daha önceden bu tip bir çalışmanız oldumu varsa daha detaylı bilgi verirmisiniz teşekkürler.