Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Todor
Hoş geldin Samet74.
Forumda bazı kurallarımız var. İlki türkçeyi ve imlayı doğru kullanmak. Bunlara dikkat etmeni önemle rica ediyoruz.
İkinci olarak kendini yeni gelen arkadaşlar başlığında tanıtırsan seviniriz.
Sorduğun sorular ise forumda cevaplanmış durumda.
Tekrar hoş geldin. 
|
Hehe (ilki türkçeyi ve imlayı doğru kullanmak) --- türkçe - Türkçe

))
Şimdi todor bana kızarmış. Heryazınızı takip ediyorum ama bu çok güldürdü beni kusura bakmayın lütfen.
Öncelikle şunu belirteyim her insanın eğitim seviyesi aynı değil. Benim Dedem de çok güzel Türkçe konuşur ancak, Dede zarf nedir zamir nedir desem mektup zarfımı der. Ağaçlarla ilgilenmek içinde illaki Üniversite bitirmek gerekmez sanırım. Diyeceğim bariz msn dili kullanılmadıktan sonra (*** - asl - c.u. - bye - nabersin gibi vs.) fazla üzmeyin üyeleri.
Kendimizi Türkçe dersinde hissetmeyelim Üniversiteyi bitireli 10 yıl oldu.
Bu arada bu denli yararlı bir forumu bizlere sunan yetkililere son derece Müteşekkirim.
Kök boğazından olan ölümlerden dolayı bu sayfaya baktım bende de yeni yeni başladı. İnşallah iyileşirler.
Ben 45m spikal diye bişi bulamadım ama . Marka farkı olabilir belkide M45 die bi fungosit buldum üzerinde kök boğazı hastalığı falanda yazıyor. Keşke ilk olduğunda baksaydım ben çocuklar kırdı sandım meğer hastalıkmış. Şu an 900 kadar fideden 4 tane kırılma var. Dün ilaç attım sabah biri daha kırılmış. Sanırım o ilaçlandığınan haberi olmadan yıkıldı.

Sulamada hata yapmışım çimlendikten sonrada her gün suladım ancak şimdi 2-3 günde bir sulamaya geçeceğim.
Saygılar.