View Single Post
Eski 14-06-2008, 01:25   #10
Eaglion
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-05-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 415
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vyssera Mesajı Göster
Aldığınız hediye bir ağacın ölmesi hoş olmaz
Hediye aldığımız ağacın ölmesinin aldığımız çiçeğin ölmesinden ne farkı var. Eğer değerini bilmeyecekse umursamaz bile. Değerini bilen ve ölmesinden rahatsızlık duyacak biriyse de, en azından "nasıl bakılır bu?", diye biraz uğraşacaktır. Tabi ki; her önüne gelene bonsai hediye edelim de demiyorum.

Bu konuda Ali Bey gibi düşünüyorum. İster hediye edelim ister kendileri alsınlar, en azından bir bölümünde bonsai sevgisi başlayacaktır.

Piyasadaki bonsailer, ilk başta talep olmadan arz edildi. Bu şekilde talepler de başlarsa (ki başlıyor), arz daha da artacaktır. Bu da sonunda bize, bonsai gübresi, aletleri saksıları olarak dönenecektir. Biliyorsun, Türkiye'ye getirmemelerinin yegane sebebi yeterli talep olmamasıymış!!!

Eaglion Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön