View Single Post
Eski 11-06-2008, 07:31   #578
KaRaMeLa
Ağaçsever

KaRaMeLa's Avatar

Giriş Tarihi: 08-06-2008
Tekrar merhaba arkadaslar. Kendim calip kendim oynuyor gibi olacak biraz ama sizlere yaptiklerimi adim adim anlatmak, bu dogrultuda sonuclari (olumlu veya olumsuz) aktarmak suretiyle diger arkadaslara bu anlamda yardimci olabilirim belki diye dusundum.

Kurumus olan tarafini dipte bircac kisa cali kalacak kadar budadim. Yani yani gardenyamin bir tarafi hic yapraklari olmayan kisa kisa birkac calidan ibaret. Bu sayfadan okudugum kadariyla bir arkadasimizin basinada aynisi gelmis oda budama yapmis ve birkac hafta sonra yeserdigini gormus. Bakalim bende bekleyip gorecegim. Bu arada diger taraf hala saglikli ve yesil. ( seytan kulagina kursun)

Arkadaslar birde elimden geldigince cok okudum ama anladigim kadariyla bircok arkadasimizda yerli gardenya (yani burada bilinen adi standart gardenya sanirim cunku bircogunuzun resmindeki gardenya buradaki standart gardenya turu) bakiyorsunuz. Peki aramizdan yerli gardenya bakipta budama yontemiyle agac haline getirmis olan oldu mu? Sayet olmadiysa siddetle tavsiye ediyorum arkadaslar cunku ben agac gardenyalara hayranim. Ilk gordugum gardenyada bir agacti zaten ve hayranligim o gun baslamisti.

Bugun ciceklerimi aldigim yere gittigimde gardenya agaclarinin resimlerini cekmeyi ve burada sizlerle paylasmayi dusunuyorum.

Sevgiler...

KaRaMeLa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön