Konu: Oğuzhan
View Single Post
Eski 09-06-2008, 20:12   #20
Oğuzhan
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Sevgili Some at ,
Bir şeyleri paylaşmak biryerden başlamak çok güzel.Siz varsanız ben de varım.Herşey gönlünce olsun.Teşekkür ederim arkadaşım.

Sevgili M.Sema ,
Ablam ,mesteklaşım olarak sizinle tanışmak çok güzeldi.O güzel pastalarınızdanda tatmış oldum.Keyifli bir toplantı geçirmiştik.Güleç yüzünüz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.Sevdiklerinizle güzel bir yaşam dilerim.Bol çiçekli sağlıklı günler.Şiir içinde ayrıca teşekkür ederim.

Sevgili Limon,
Sizi tanımaktan bende çok memnunum.Bazen duygularınızı kaleme dökemezsiniz.O kadar çok istersiniz ki hiç birşey akla gelmez.Sizi çok iyi anlıyorum.Bitki ve hayvansever olarak size teşekkür ederim.O güzel yaseminler arasında benim içinde bir kahve içer misiniz.?

Sevgili Nazlı06,
Teşekkür ederim.Güzel çiçekli bir hayat sizin olsun.

Sevgili Zenfree,
Paylaşımınız için ben size teşekkür ederim.Çoğu yerde imdadıma yetiştiniz.Güzellikleri benimle paylaştınız.İnşallah Yüce Rabbim size güzel bahçeli bir ev nasip eder.Ve o bahçede güzel sağlıklı bir yaşam sunar.Amin.

Tabi bahçesi olmayanlarada Allahım nasip etsin.İnşallah herkes bahçe sahibi olur.Toplantılara katılmayı çok istiyorum.Ama malesef çalıştığımız ve uzak mesafe olunca zor oluyor.Ama gönlüm sizlerle.İnşallah bir gün katılırım..

Allahım herkese gönlüne göre versin.İnşallah her bir dileğiniz gerçekleşir.Sizleri çok seviyorum.Sevgiler .

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön