Konu: Pepino
View Single Post
Eski 09-06-2008, 09:48   #27
adem_09
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 21-04-2008
selam egome

evet file çektim iki gün oldu ne kadar faydası olacak bilemiyorum çünkü internette gölgede olmuyor diye biligiler var ama fileden güneş ışığı geçiyor file çekmesem çiçekleri dökülüyorlar simdi ne olacak bilemiyorum insallah iyi sonuçlar alırım ekim ayında sera yapmaya düşünüyorum serada daha iyi olur çünkü o zamanlarda pepinonun tam iştediği sıcaklar olacak 2 ay meyve tutsa bile çok iyi verim olur birde meyvesini bizim burda bilmiyorlar pepinoyu nasıl tutulacakmı pazarda benim bulun duğum yerde tek pepino üretimi yapan benim pepino aydında üretimini yapan varmı arkadaşlar birde ogustos ayında pepino fidanı almak işteyen varmı siparişe göre fidan yetiştiriyorum fiyatını anlaşırız fidan işteyen varsa buraya mesaj bırakkabilir simdi elimde fidan var 50 tane 10 cm işteyen olursa hepsini 30 ytl veririm aydın çevresi olursa alan arkadaş için daha iyi olur kargoda fidanlar beklemeden hemen dikebilir varsa işteyen arkadaş buraya mesaj bıraksın herkese bol kazançlar dilerim
egome sence olurmu file altında çiçekleri tutarmı senin pepimolarının resimlerini yüklermisin sen nerde üretimini yapıyorsun

adem_09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön