View Single Post
Eski 09-06-2008, 07:24   #106
bilgeal
Ağaçsever

bilgeal's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2008
ilginize teşekkürler .
cemo gercekten bu haz inanılmaz bisi yani o minicik saksıda o domatesleri gormek super bisi..
ama inanın nerdeyse yanımda yatırcam sabah kalkıyorum sanki günaydın der gibi bakıyorum onlara acaba bu sabah ne oldu diye
the yara haric diyosun di mi ))
bu arada selahattin bey yara kötü mü acaba o yapragı koparsam mı ne dersiniz su an cok kucuk saksıda ama eski bir cicek kurumustu kopardım topragını havalandırdım hergun suladım hatta yağmura verdim simdi torfla karıstırıp o koca saksıya bu salatalıgı almayı dusunuyorum .... ama ödüm kopuyo küser diye..

salatalık ve domatesi fide almıstım
maydanozum ve rokamı hani su pencere onu bostanları var ya ondan aldım.. tabaklarına su koydum ustlerini de strec filmledim hepsini burda okumustum ben ) iyki buldum bu sayfayı..cok mutluyum
simdi rokalarım minik minik filizlendi küçültmeyi ogrendim onun fotolarını da koyacagım... maydonozlarda bi hareket yok ama onu da burdan ogrendim o gec filizleniyomus... bekliyorum sabırla...
bu arada bi arkadasım benim cok sevdigimi ve meraklı oldugumu bildiginden bana bir saksı biberiye almıs cok mutlu oldum birde tohumla kekik almıs.. cok sabırsızlanıyorum coookkk

bu arada kekik tohumları icin önerilerinizi bekliyorum..

bilgeal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön