Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ERSİN20
merhaba ben balokonumda topraksız tarım yöntemiyle bitki yetiştirmek istiyorum bana yardımcı olmanızı diliyorum bana resim ,bilgi,döküman,ve fotograf lazım yardımcı olanlara teşekürler
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malbman
Sayın Ersin20, öncelikle aramıza hoş geldiniz.Kudret hocaya sorduğunuz sorunun cevabını sitedeki topraksız tarım başlığı altındaki tüm yazışmaları okuyarak bulabilirsiniz. Sevgiyle
|
Böyle hazırlop bilgi istekleri elbette ki forum kültürüne uygun değil. Ama topraksız tarım konusunda çok fazla başlık açılmış, bilgiler dağılmış ve bilgi almak isteyenlerin ilgisini dağıtacak biçimde, bilgiler diğer yazışmaların arasında kaynamış. Sanırım temel bilgilerin verildiği, dağınık önemli yazıların biraraya toplandığı bir başlık açılması iyi olacaktır. Sadece geçmiş yazılar arasından önemlilerin ayıklanacağı, yeni postalara olanak verilmeyen bir başlık açılamaz mı? Bu konuda bilgili bir forum katılımcısı belki editör olabilir. Eğer böyle bir gönüllü bulunamazsa, bu konu ile ilgilenmeye yeni başlayan ben gönüllü olabilirim.