View Single Post
Eski 07-06-2008, 19:26   #15
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Sevgili Selehattin hocam
güneşten biraz gölge yere aldım salatalıkları,ama hala alttakiler 3 cm olup sararıp, kuruyup kalıyor dalında.Başka bir öneriniz varmı acaba?

Sevgili cemo resim görmeliyim.

Alıntı:
merhaba simdi ekte gonderdigim cannııımmm hıyarlarımın bi yapragında acaip bir sekil olustu koparsam mıı yani ben genelde ciceklerimin butun kötu sarı,ya da kurumus yapraklarını yolarım habire acaba sebzede dokununca kusuyo mu anlamadım bir de erkek disi diyola anlayamadım sarı cicekliler erkek mi yani benimkiler galiba hepsi sarı cicekli yardımcı olursanınz cook mutlu olcam ben bunları fideden yetiştirdim daha coook acemiyim ama cook hevesliyim...
...
Ekte resim yok sevgili bilgeal, resim koyarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. Yapraklar bitkilerde hastalıklı **** rahatsızlık yapmadığı sürece koparılmamalıdır eğer fazla koparırısanız bitki lüzumsuz yere yeni yaprak çıkartmaya çalışacak ve yorulacaktır. Sebzeler sizin düşündüğünüzün aksine dokununca küsmezler ancak yer salatalıklarının yapraklarına basılırsa veya ezilirse slatalıkları acılaşabilir. Çiçek konusunda resim koymalısınız ki size daha fazla yardımcı olabileyim.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön