View Single Post
Eski 06-06-2008, 14:44   #571
zeytunsever
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 19-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TeKiN80 Mesajı Göster
sayın mesut5
yardımcı olurum neden olmasın ben memnun kaldığım için herkese öneririm öneriyorumda.Bizim buralarda zeytin var ama bakım yok.yani tarlaya bi uygulama yaptığınız zaman zaten sizin zeytininiz kendini gösteriyor.Ben demiyorum zeytinlerim böyle **** şöyle gelip bakıyolar üreticiler tarlaya zeytinler dinç verimli kuruma yok adamlar benle irtibata geçiyor.sayın mesut5 o dediğim ilaçları alıp uygularsanız sizde sonuçtan umarım ben gibi memnun kalırsınız , ağaçlarımın fotoğrafları mevcut isteyen arkadaşlara yollayabilirim
benim zeytinlerim bu yıl 3.yaşında vede 2. yaşında olan var.sulama konusunda tereddütlerim var.şu an tarlalarda ekinler biçildiğinden bize kanaldan su bile vermiyolar.şu an osmaniyede düz arazideki zeytinler susamışmıdır.ayrıca kullandığınız
ilaçların ismini ve firmasını yazsanız memnun oluruz.sizinle hemşeriyiz.sizde osmaniyedesiniz. zeytinleriniz düz arazidemi sulanabiliyormu yani?yoksa meyilli arazi çakıllı toprak mı? birde şu an düz arazideki zeytinleri sulamak gerekir mi?havuz yaparken nelere dikkat edecez. zeytinin su isteğini nasıl anlıyorsunuz? zeytin suyu sevmez diyolar bu sulamayın demek mi?sulamadan olurmu? bana ters geliyor?havuzyapma ve sulama yöntemi hakkında cevabınızı bekliyorum. kolay gelsin.

zeytunsever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön