Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mesut5
Sayın TEKİN80 573 nolu mesajınızda belirttiğiniz uygulamayı kendinizmi hazırlıyorsunuz yoksa hazırmı temin ediyorsunuz.Şayet kendiniz hazırlıyorsanız oranları nedir,hazır alıyorsanız isim zikredebilirmisiniz.Bizlerinde mevcut problemlerimizden biride çiçek ve zeytin dökülmeleridir,yardımcı olursanız seviniriz..!
|
sayın mesut5 karışım, söyle ifade edeyim size ben ilaçları organik kullanırım diğer ilaçlardan daha pahalı olsa bile.Çünkü yaptığımız işte insan sağlığına önem vermek birinci kural olmalı zaten o kuralı benimseyen üretici piyasada kalıcı olmayı başarır.İlaçları toptan mersinden alıyorum amerikan malı isimleri tam aklımda değil ama birkaçını verebilirim.aklımda olanları yazayım; nutri-cal ,phorus bunlarla birlikte bi kaç tane daha var.yaz uygulamasına geçicem 10 güne kadar onda da değişik ilaçlar var essential plus nitro-k(azot) gibi...
Bunlar zaten karışımları arkalarında yazıyor ama daha sağlıklı sonuç almak için ilaçları aldığınız zaman size firma muhendisleri yardımcı olucaklar bizzat ilgileneceklerdir.ayrıca bu ilaçları herzaman kullanmak lazım aynısını olmasada içerisindeki oranlara yakın benzer kaliteli ilaçları.Çünkü benim şuan zeytinlerimden alacağım mahsul bu yıl yaptığım bakımın ürünü değil ben geçen yılki bakımımın ürününü alıcam.benim şuan yaptığım uygulama ise eksiklere bakmak ve gereken ilaçlamayı yaparak zeytini muhafaza etmek olacak.