Konu: Tuba / Teras
View Single Post
Eski 29-05-2008, 08:49   #18
Tuba
Ağaç Dostu

Tuba's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Sn. ay-ay-das,
En son resimdekileri diyorsanız küçüklerdi ama ayırdım. İlk resimdeki gibi her birini ayrı saksısı var artık. Bu ikinci yazım balkon bahçesinde. Aslında gönül daha büyük saksılar arzu eder de yer bulmak zor. Hem de elimizdekileri en verimli şekilde kullanmak en iyi yol diye düşünüyorum. Koçtaşta daha büyük saksılar var dödüğümde onlardan düşünürüm heralde.

Gittiğim yer hiç özel değil. Hatta forumda bikaç yerde yazdımda. Önce İngiltere, sonra Almanya. Vizede Allahımın izniyle problem çıkmazsa 28 Hazirana biletimi aldım. Eylül başı da İngiltere'den Almanya... Nasip artık değilmi.

Ben uzun süredir bir yurtdışı tecrübesi istiyordum. Bazı problemlerden ötürü Türkiye'de eğitim olanaklarım şu an için kısıtlı. Üniversiteyi o kadar zor okuduktan sonra yabancı bir ülke tatil gibi olacak Döndüğümde de İnşallah bıraktığım kadar sorunlu bir ülke olmaz da akademisyen olarak dönebilirim. Nasip artık, dualarınızı ve iyi dileklerinizi benden esirgemeyin.

Gidenekadar yazarım böyle ara ara...

Sümeyyecik bu gün ilk cherryi gördüm. Galiba yetişecekler sana. Birsürü çiçek vardı. İnşallah çabuk olgunlaşırlar demeye dilim varmıyor zira Ankara'ya sıcakların gelmesi demek susuz yaz-2 demek. Gitmeden olursa son gün de olsa yollarım inşallah. Bana adresini bir daha özelden yollarsan eski adresi bulamama bahanem kalmaz. Öpüyorum kocaman

Tuba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön