View Single Post
Eski 27-05-2008, 12:02   #47
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Çok fazla fotograf yükleniyor. Genellikle yorum yazanlar, birbirlerine puan veriyorlar. Ve fotograflar böylece ön plana çıkıyor gibi geliyor bana.
Fotokritik teki fotoğraf yüklenme sayısı gerçekten çok ama muazzam güzellikte fotoğraflar var. Gördüğümde, Allah'ım bu kadar net, bu kadar güzel bu kadar anlık fotoğraflar nasıl çekilir diye hayretler içinde kalıyorum. Çok profesyonel fotoğrafçılar var. Oradaki favori fotoğrafçılarım genelde Vahşi Doğa Fotoğrafçıları. Kaplan, Leopar, Kuş Türleri vb.. fotoğraflar. Ben de acemi fotoğrafçı üyelerdenim

Bir de Fotofanclup var. Buradaki yarışmada bir yıllık üyelik hediye ettiler sağolsunlar. Her gün fotoğraf yükleme hakkı olunca tembellik yapmaya fırsatım olmuyor. Her daim fotoğraf çekmem için sebep oluyor.

Karşılaştırmaları hiç sevmem ama örnekleme yaparsam; bir sürü alışveriş merkezi var. Çok güzeller var İstinye-Park, Canyon, Akmerkez vb.. İşim düşmedikçe mecbur kalmadıkça pek uğramam. Profilo ise diğerleri kadar havalı değil ama samimi geliyor bana. Bilmem anlatabildim mi?

Düzenleyen limon : 27-05-2008 saat 20:44
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön