Evet haklısınız ama fumigasyon dışında yanlışım yok hatta fumigasyon konusunda da yanlışım yok ama zararlı bir şey olduğu için hatta 1 molekül metil bromit 100,000 O3 (ozon) molekülünü parçalayabiliyormuş diğer bir konuya gelince sizlerden daha iyi bilmem mümkün değil ama genede yarım yamalak bir şey yapmıyorum kısmetse bende okulu bitirip askerden döndükten sonra çim işi ile uğraşmayı düşünüyorum ukalık olarak algılamayın bende burada insanlara bir şekilde faydalı olmak istiyorum sonuçta geçtiğimiz yazdan beri siteye ilgi duyuyorum hatta öğrendiğim bir çok şeyi bu sitedeki büyüklerimden öğrendim ve uyguladım dediğim gibi ben hayatımda ilk defa çapayı bu sene eline almış biri olarak her zaman gelen yeni bilgilere açığımdır saygılar . Sonucta bende doğanın tahribatından şikayetçi birisi olarak fumigasyonu önerdim ama tabi ki hata şurada sadece kitaptaki bilgilere dayanarak verdim ve mantığını düşünmedim sonuç olarak fumigant madde kullanımı 24/08/2005 tarihli resmi gazetede açıklandığı üzere karantina il müdürlüklerinden alınacak sertifika ile yapılabilir siz sakın yapmayın