Sevgili eczadolabı, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Kafana takılan konuya gelince, istersen sırayla gideyim: öncelikle; borulara eğim vermedim zira internette bu sistemle ilgili, üç aşağı beş yukarı, elli kadar değişik makale, site
vb. de yaptığım araştırmada borulara eğim verilmesinden söz etmiyor. Tam tersi çeşitli fotoğraflardan ve sistemin yukarıda linkini verdiğim sitesinde de gördüğüm kadarıyla sistem dümdüz olmalı gibi görünüyor. İkinci olarak; aynı sistemin değişik versiyonlarında yetiştirilen domatesleri gördüğüm kadarıyla, tüm bitkilere su ulaşıyor. Bunun denemesini, sisteme su vererek dün bizzat kendim de yaptım. Senin de belirttiğin gibi suyun bitki şişesine, köklere ulaşması için sistemin içinin tamamının su ile dolması gerekiyor ama su taşmıyor zira #1 nolu mesajdaki 3.jpg resminde net olarak görülen su tahliye borusu sayesinde taşan su alttaki besin eriyiği tankına geri dönüyor. Sanırım bir kaç gün içinde çalışır duruma getirebileceğim. O zaman detaylı olarak fotoğraflayıp siteye yüklerim. İşe yarayacağını umuyorum. Son olarak: bildiğim kadarıyla siteye video yüklenme çalışması var ama şu anda yüklenemiyor.
Saygılarımla