herkese merhabalar
bir kaç aydır bu forumda bonsailer hakkında yazılanları okuyordum. bitkilere ayrı bir merakım vardır onları yetiştirdikçe mutlu olurum hergün ayrı ayrı bitkilerimle ilgilenirim tabi kedimin(adı sütlaç) sağ bıraktıklarıyla... en son hollanda gülümü söktü kopardı. neyse bende geçenlerde izmir ikeadan bir bonsai satın aldım çok mutluyum

sanırım benim bonsaim Boreas76 nın bahsettiği sonradan gelince başkasının aldığı bonsai. dediği gibi ilk bakışta yaprakları kuru dökülmeye yüztutumuş birhali olduğunu gördüm bende en başta terettüt içinde kaldım ama aklıma bir tanıdığımın bonsaisi geldi onu ilk gördüğümde çok kötü bir haldeydi yaprakları aynı benim bonsaim gibi kötü gözüküyordu şimdi ise kendini toparladı çok güzelleşti. bende bonsaiyi iyileştirebilme ümidiyle aldım.içlerinde en sağlıksız duranıydı aldığımda.arkadaştan yetiştirme konusunda yardım alıyorum. resimlerini en kısa zamanda koyucam foruma. inşallah iyileştiğinide görürüz.benim bonsaim forumda bu konunun 10. sayfasında ReD-BaRoN bonsaisininin cinsinden sanırım.
teşekkürler
iyi günler herkese