View Single Post
Eski 13-05-2008, 14:22   #1272
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Herkesin iyi olmasi ne guzel.
Uzman 16 sari yasemin celiklerin ne oldu koklendilermi?

Vyssera bonsaide en kotu sey insanin agaclarini kaybetmesi ve malesef bu da zaman zaman oluyor. Bu yil bende sicaklarin etkisi ile 2-3 ardicimi,1 disbudagimi bir sogut ve bir sari yaseminimi kaybettim. benim kaybettigim agaclar yetmezmis gibi, esimin bir arkadasi saksida kurumus bir ardicini bana gonderip onu kurtarmami istedi oysa agac artik geriye donemiyecegi bir yolda idi. Her ne ise demek istedigim kimi zaman agaclarinizi kaybedeceginize kendinizi alistiriniz.

Sizlere, aramiza bir yil kadar once katilan ve cesitli nedenlerden yazamiyan ama bonsai tutkunu bir uyemizi tanitmak istiyorum. Asagidaki alinti yarisma bolumune yazilmisti uyemizi burada yanitlayip onu da bu bonsai sohbetlerinin icerisine alalim dedim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Pen-jing usta Mesajı Göster
Ali bey samimi alakadarlığınız için şükranlarımı sunarım. Yalova ifade ettiğiniz manalara uygun bir kent, bir kaç arkadaş edindim.bir tanesi Hasan bey...Sizden teknik öğrendiklerimi pratiktede kendisinden öğrenmeye çalışıyorum.. Esenlikler.
Pen-jing usta burada hepimiz samimiyiz ve bilgilerimizi severek paylasiyoruz.
Bir gun sizde ogrendiklerinizi, deneyimlerinizi bizler gibi paylasacaginizi da biliyoruz. Cunku burada, ilk basliyan herkes sizin gibidir ve kisa bir sure sonra soru sormak kadar deneyimler gorusler de paylasilmaya baslar.

Aramizda ogreneceklerine, kendi deneyimlerini de katarak bircok guzel bonsai yapacaginizi dusunuyorum.

Düzenleyen Ali H. ALI : 29-05-2008 saat 13:32
Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön