Sevgili dostlar, Allah sağlık versin bu sefer de bağbozumu yaparız, gelemeyenler üzülmesinler. Sevgili zenfree'nin dediği gibi salça yaparız. Domates ve biberler benden, işçilik sizlerden. Sevgili Hassoman doğru söylüyor, burası bizim olduğu kadar bütün ağaçlar.net üyelerinin de bahçesi. Sizleri burada görmek bizleri de mutlu ediyor.
Dün ben resim çekemedim ama arkadaşların çoğu çektiler, lütfen resimleri yüklemeyi ihmal etmesinler.
Bu sabah saat 7 de uyandım, önce çay suyunu koydum, sonra balkonu yıkadım. Balkondaki Sardunya , petunya ve menekşeleri suladım. Sabahın güzelliği bambaşkaydı. Oğuz ufak sepetini alarak Osmanlı çileklerini toplamaya gitti. Bu arada ben de sofrayı kurdum. Etrafta o kadar güzel bir sessizlik vardı ki. Ne araba gürültüsü ne de başka bir sıkıcı ses, sesizliği yüzlerce kuşun cıvıltıları bozuyordu. Biraz sonra eşim, bir sepet çilekle geldi''Güler neolur şunları bir kokla, bunlar koklanır mı yoksa yenir mi?'' dedi. Ben de ikisini de yaparız dedim. Güzel bir kahvaltıdan sonra keyif çayımı alarak balkondaki salıncaklara gittim, ve sizleri düşündüm.
Keşle o an benimle olsaydınız da bu güzelliği, derin sessizliği karşı köyleri seyredebilseydik beraberce dedim. Doğayı seven güzel insanlarla paylaşabilmek hissi ne güzel.
Hepinizi seviyor ve bekliyorum, sevgili arkadaşlar.
Düzenleyen Güler : 13-05-2008 saat 10:53
Neden: ilave
|