Alıntı:
	
	
		| 
					Orijinal Mesaj Sahibi limon  Aşırı sıcaklardandır diye kendimizi avutuyoruz ama yetiştiren yetiştiriyor yahu   
Sitemizin alt yanında çok sayıda seralar ve bahçeler var. Yarın fırsat bulursam sizler için fotoğrafını çekerim. Resim gibi ekmişler domatesleri, geçen gün baktık yıkılıyor üzerleri. Ama ne kadar doğal onu bilmiyorum. 
 
Ben bu sebze yetiştirme işine hobi haline getirince akıl veren de çok olmaya başladı. Bazen kafam çok karışıyor    Biri oluğun içine ekeceksin diyor, diğeri içine olmaz tepesine diyor, bir diğeri ise tepesine de içine de olmaz tepenin yanına ekeceksin diyor    
Şimdi de damlama sulamaya taktım kafayı. Yanmış koyun gübresini yükseğe koydukları varile koyup üzerine su dolduruyorlarmış. Damlama yöntemiyle sebzelere bu şerbeti veriyorlarmış. Su bittikçe üzerine ilave ediyorlamış. Acaip çok sayıda ve büyük boyda sebzeler elde ediyorlarmış. Bu mantıklı ve organik bir yöntem. Ama benim gücümü aşar eşimden yardım istemem gerekli. O da şimdi ...k la mı uğraştıracan bizi der elini sürmez    Eşref saatini yakalamam gerekiyor kısaca   | 
	
 Sayın limon birazda ben karıştırayım kafanızı. Damlama icin iki iki bucuk metre yükseklik küçük  yerler için basıncı az da olsa damlamaları  çalıştırır, Asıl benim size yazmak istediğim şey, bidonun içine gübre koyup bitkilere şerbet iyi hemde çok iyi, fakat çok iyi filitre sistemi koymanız lazım. Aksi taktirde damlama hortumları tıkanır, ve hiçbir işe yaramaz, Boşuna uğraşmış olursunuz. gübreyi toprağa verin karıştırın veya çapalayın, mümkünse bunları ekmeden önce yapın, suladıktan sonra bitki o şerbeti almış olur. Bilmem kafanızı karıştırdımmı. SAYGILARILA