View Single Post
Eski 06-05-2008, 21:27   #21
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Sevgili Nurbahar Hanım;

İlginiz, güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim efendim.

Sevilay Hanımcığım;

Yaşam koçum mu desem acaba İnanın bende sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Benim için çok değerlisiniz efendim, ilginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Sevgili Tufan;

Bende sizi tanıdığıma çok memnun oldum, merak etmeyin arkadaşlığımız uzun olacaktır Mum çiçeği ile tanışmanıza vesile olduğum için bende sevindim. Süprizinizi çok merak ettim ben şimdi Güzel sözleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Sevgili Penelophe;

Ablacığım güzel sözlerin ve ilgin için çok teşekkür ederim.

Sevgili Papatyam;

Canım ablacığım bende seni çok seviyorum, merak etmeyin ben hep sizin sebonuz olarak kalacağım

Sevgili Mahmut ağabey;

Canım ağabeyciğim güzel sözlerin ve ilgin için çok teşekkür ederim. Bende sizi çok ama çok seviyorum

Sevgili Fevziye Hanım;

İlginiz, tavsiyeleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi tanımakta çok özel ve güzel benim için.

Sevgili Ali Hocam;

Hocam iyi ki varsınız, bizim için çok değerlisiniz bunu biliyorsunuz değil mi? Sizin gibi çok değerli bir hocamızdan değerli bilgiler öğrenmek bizim için çok önemli. Derin sevgi ve saygılarım ile...

Sevgili Limon;

İlgin, güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bahçe ve bitkiler konusunda ki yazı ve uygulamalarınız ilgi ile takip ediyorum. Sizi tanıdığıma memnun oldum.

Sevgili Zeonka;

Sizi tanımakta benim için çok güzel. İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekür ederim efendim.

Sevgiler

Düzenleyen Sebahattin Sargın : 09-10-2009 saat 21:55
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön