View Single Post
Eski 05-05-2008, 00:41   #51
zoroztu
Yeni Üye

zoroztu's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2008
Apartman bahçesindeki agaçları kesmek 2

Tekrar saygılarımla
Şimdi bu ağacın birileri tarafından değil Kadıköy Park ve Bahçeler elemanları tarafından budanmış olduğunu hemen belirteyim (Bir yukarıdaki iletim)
Bu arada buna sebep olan kişi apartman yöneticisidir.
Bağdat caddesi Feneryolu mevkiinde Ana arter üzerindeki bir apartmandır bu.
Şimdi kimsenin ses çıkartmamasına dayanarak ekte yollayacağım ağacı kesmeye karar vermiştir.Sanıyorum Anıt olmaya yatkın bir Ladindir fakat ona göre ağaçlar pislik yuvalarıdır. Biran önce ortadan kaldırılmalı yerlerine beton dökülerek bu alanlar temiz hale getirilmelidir. Bu sebeptende yine ekte bulunan yeşillikleri apartman görevlisine bir komutan edasıyla söktürmüş yerlerine sezonluk bile yaşayamayan gül familyasından 5 adet 10 cm boyunda çiçek ektirmiştir.
Şimdi diger Sn üyemizin de belirttiği gibi bu kişiye neden böyle bir karar aldığını sorunca '' ONLAR SENİN GİBİ OT PARÇASI, SÖKÜLÜP ATILMALI '' cevabı ile yanıt vermiştir

Tabii bende boş durmadım ve önce B.Ş Belediyesi Beyaz masa ya oradan da Kadıköy belediyesi ne şikayette bulundum.
Önce cevap :Biz özel mülke karışmıyoruz oldu..Fakat peki ben arka bahçedeki ağacı kesiyorum o zaman bana sizin için sakıncası olmadığına dair bir yazı verin geliyorum ve yazımı istiyorum dediğimde iş ciddileşti.
''Hayır efendim ne münasebet isteyen istediği ağacı kesemez biz izin vermeyiz '' oldu
Bu da bana sadece şunu anlattı yani gizlide saklıda bir kanun var ama biraz karışık .Yorum sizlerin
Saygılarımla

Eklenen Resimler

Düzenleyen zoroztu : 06-05-2008 saat 00:31
zoroztu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön