Konu: Palmiye
View Single Post
Eski 03-05-2008, 08:37   #152
hamibasoglu
Ağaç Dostu
 
hamibasoglu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-09-2007
Şehir: Antalya
Mesajlar: 549
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi keoma33 Mesajı Göster
hami bey verdiginiz bilgi ve önerileriniz için tekrardan teşekkür ederim.palmiyeler hakkında süper bilgiye sahip palmiye merkezinin kurucusu ragıp hocadan sonra tanıdıgım ikinci kişisiniz.şimdilik 6 dönüm üzerine 5000 adetlik mini bir çiftlik kurdum tabiiki maddi imkansızlıklar olmasa büyük düşünürdüm.önümüzdeki yıllarda sayıyı arttırmayı düşünüyorum.yalnız şunuda belirteyim gerçekten süper moral oldu görüşleriniz.sakın biryere kaybolmayın
Selamlar,
evet Dr Ragıp Hoca da bu işe yıllarını vermiş çok saygın bir kişi.
Hocamın bilgi ve birikimlerinden Hem Kitabı hem de sitesinden ben de faydalanmaktayım.Aslında güzel ülkemiz her çeşit üretim için o kadar elverişli ve de o kadar merkezi duraumda ki tüm dünyaya üretimde köprü olacak niteliktedir.
ne var ki, ülkesel politikalarımız ve bürokratik çıkmazlar sizler gibi cesur ve üreterek bir şeyler yapmak isteyen insanları malesef kısıtlıyor.
italya,Hollanda ve Çin'in Dış mekan süs bitkisinden elde ettiği gelir bizim lokomotifimiz diye adlandırdığımız Turizm gelirinin katlarca üzerinde.
Bu konu çok geniş bir konu ama yine de biz üzerimize düşeni inatla yapalım.
Yakında yurt dışından çok özel ve ülkemizde rahatlıkla yetiştirebileceğimiz Palmiye tohumları getireceğim.Kalite ve kantitede muhakkak yurt dışını yakalamamız gerekiyor.
Bu arada iş yoğunluğum şu an için malesef uzak noktalara gitme imkanı vermiyor.Ama Manavgat Tarafına yolunuz düşerse muhakkak beklerim.
HAYIRLI ÇALIŞMALAR....

hamibasoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön