View Single Post
Eski 02-05-2008, 08:48   #612
açık-pozisyon
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-09-2007
Bunlar da benim fidelerim... Şubat başında tohumları ekmiştim, 3 salatalık (F1), 3 sırık domates (F1), 4 tane çeri domates (meyveden), yaklaşık 20 tane de süs biberi... Bu fotoğraf 1 ay öncesine ait, geçen hafta hepsini ayrı saksıya aldım, balkonuma koydum... Salatalıklar çiçeklendi, 2-3 cm boyunda meyvelendi... Biberlerden birkaçı da ufak ufak biber yapmaya başladı. Fakat domateslerden tık yok, çiçek bile açmadı henüz. Çerilerden umutlu değilim zaten, domatesin çekirdeğinden almıştım ama sırık domateslerin olması gerek diye düşünüyorum. BioFarm organik gübre koydum saksılara yerleştirirken... Meyveye yattığında iyi sulama gerektiğini sanıyorum, bu yüzden salatalık ve biberleri sık suluyorum, bir de balkonda güneş altında zaten... Fakat domatesleri sulamalı mıyım, yoksa gövdeye gitmesini mi sağlamalıyım karar veremedim. Bir de henüz erken mi acaba meyve için yani benimkilerin meyvelenmemesi normal mi acaba? Dediğim gibi şubatta tohumdan ekmiştim, bu fotoğraf bir ay öncesinin, şu anda domatesler yaklaşık 50 cm boyunda...

Eklenen Resimler

açık-pozisyon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön