Merhaba,
Sayın İzzeterisen,
Yaprak bitleri yoktu. Onlar ve beyaz sinekler gülde vardı. Bu böceğin öyle beyaz olmayan halini de gördüm ama fotoğraflayamadım. O nedenle unlu bit diye düşündüm. Daha bunlar için ilaç yapmadım. Beyaz sinekler ve bitler için 1 hafta önce spreyleme yapmıştım. Sadece Mine ağacı var bahçede onun yaprakları ile bir şeyler yapıp sıktım. Unlu bitler var ağaçta. Özellikle yoğun şekilde pamuksu koza gibi kendini kapatmış. Ama predatör olabileceğini doğal olarak düşünemedim. Kaktüsümde de vardı bunun gibi 2 tane... Toplamda 3-4 tane öldürdüm. Üzgünüm

Ağaçlardakiler çoğalıyor. Beyazlama da öyle. Başka bir ilaç daha varmış ama diğer canlıları da etkiliyormuş. Onu kullanmak istemedim.
Sayın Nkbalki,
Teşekkür ederim size de. Bu çok hızlı hareket etmiyordu ama çok yavaş da olmadığını söyleyebilirim. Anlatabildim umarım. Predatör -Predetör ? olduğunu düşünmemedim. Zenk deniyormuş buralarda bu böceğe. Ha bir de sıvı yapışkan da vardı bir tanesinde. O yüzden öyle düşündüm.
Uygun bir ilaçlama yapılacak zaten ama doğrusunu yapmalı. Benim ayrı olarak yetiştirmeye çalıştıklarımı korumam da gerekiyor.