Sevgili ezgili dünyam, ellerinize sağlık.Hepside çok güzel ve sağlıklı gönünüyorlar. Bende bahçede uğraşmaktan çok keyif alıyorum ama inanın bir hafta sonu neyle uğraşacağımı, nereye yetişeceğimi bilemiyorum. Sevgili limon'un, sevgili güler hanımın ve daha burada bir çok arkadaşın çalışmalarını gördükçe çok hoşuma gidiyor ve işyerinde eve gidince her akşam bir şeyler yapmanın hayalini kuruyorum ama eve gidince ben mutfaktan çıkıpta yemek yedikten sonra hava kararıyor. Hafta sonuda bir günümü rahatsız olan anneme ayırmak zorundayım, diğer birgün de ne bana yetiyor ne bahçeye.. Sağolsun eşim bahçe konusunda çok yardımcı ama kendim uğraşamayınca da tadına varamıyorum..Burada o kadar pratik ve güzel paylaşımlar var ki hepsini okumam ve uygulamam zaten olanaksız. Çoğunlukla aramaya zamanım olmadığı için unutmayacağım notları bir dosyada biriktiriyorum ve dönüp bakmak daha kolay oluyor.
Buradaki tecrübeli arkadaşların sayesinde çok şey öğrendim. Bir çok bitkimi sağlıklı hale getirdim. Üstteki mesajda Selahattin Bey in verdiği pratik bilgi ne kadar değerli. Yani küçük bahçeden daha çok verim almanın püf noktası . Bunu hemen not aldım. Bir de resim konusunda kızımdan destek almam gerektiğinden ancak hafta sonları resim yükleme imkanım oluyor onu da o anda ya kızım ''hadi fotoğraf yükleyelim anne'' diyor, ben işi bırakamıyorum **** ben müsait olunca kızım zaman ayıramıyor. Sonuçta bu sitede verimli olamamanın ezikliğini duyuyorum. Hepinize sevgiler...
|