View Single Post
Eski 03-05-2006, 17:02   #95
erkankiraz
ErkanKiraz

Giriş Tarihi: 08-07-2005
'Ağaç Adları ve sınıflandırma'

Dostlar,
Bu siteyi tanimam ve uye olmam bir yazimdan dolayi olmustu. Izmit Eski Demiryolu uzerine Osmanli zamanlarinda dikilmis olan Cinar Agaclari ile ilgili bir yazimin sitede yayinlanmasi izni icin bir dost ileti gondermisti bana.

Sitenize sik sik girmem pek olanakli degil. Keske yakindna izleyebilsem ve katilabilsem. Sizlerden ricamla ilgili olarak gereksinim duydugum seyi onca arastirmama ragmen bulamadim.

Cocuklugumdan beri bilip tanidigim ama adlarini bilmedigim yenilmeyen **** yenilebilen bitkiler, fundalik icinde yer alan agacimsilar, yabani sus bodurlari, orman agaclari ve koylerde rastladigim ve her bir koy yapisina gore farkli adlandirilan korunmus agaclar var.

Bunlari surekli goruntuluyorum ama adlandiramiyorum. Sozgelimi Citlembik Agaci, Kavlan [bir tur mese], Akcaagac, Karaagac, Sarimese ve Akmese gibi.. Koyluler ve bilenler soyluyor ama cektigim resimlere adi hemen vermem olanaksiz...

Iste derdim bu. Goruntuleme calismalarim bir tur gonullu belgemele. Bana ait resimlerden yaklasim 50 bin adet sayisal resmim Ringo denilen resim paylasim sitesinde. Sayfalarimin adi soyle: www.ringo.com dan...
1.) erkankiraz@yahoo.com,
2.) burnfieldf@yahoo.com,
3.) erkankiraz-41@hotmail.com ve
4.) nakre.zarik@hotmail.com
**** adima "erkan kiraz" olarak ilgili sayfadan [www.ringo.com] aranabilir.

Ringo sayfalarina farkli email adresleri ile ayri uyelik olunabildigi icin bunu sectim. Cok resim yukledigim icin surekli yuklemeye izin verilmiyor...

Sevgiler ve Saygilar
Erkan Kiraz

erkankiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön