Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erkankiraz
Selam dostlar.
Yerineresidir bilmiyorum. Bu kisimda yapilan yazismalarin tumunu okudum. Benim soyle bir derdim avr. Dert mi sorun mu yoksa merak mi siz karar verin.
Ozellikle kentim Izmit ve onu uzak yakin cevresini gazip dolasirken goruntuleme yapiyorum. Bortu bocek, yabanil bitkiler, cayir cimen, otlar, yabanil cicekler, sus cicekleri, cicekler, fundaliklar, meyve agaclari, orman agaclari, anitsal turde agaclar ve calilar.
Sorunum goruntusunu cektigim yabanil **** evcil bitkilerin, ciceklerin, agaclar, fundalik turlerinin ve calilarin yerel isimlendirmelerini bilmiyorum.
Bana resimlerinin ve isimlerinin bir arada oldugu site adresleri **** bilgileri lazim..
Sevgiler ve saygilar
erkan kiraz
erkankiraz@yahoo.com
|
Öncelikle aramıza hoşgeldin Erkan;
Türkiye'de tam anlamıyla bahsettiğin şekilde bir site yok. Zaten olması da pek mümkün değil. Çünkü bu tip bir çalışmada isimden resme ulaşmak gerekiyor.
Ancak farklı sitelerin bitki resimleri içeren ve resimdeki bitkinin Türkçe ve Latince adını yazdığı bir kaç site var.
Bu konuyla ilgili agaclar.net forumlarındaki başlıklardan yola çıkarak elindeki resimler için yardım istersen inanıyorumki burada sana yardımcı olmak isteyen bir çok insan çıkacaktır.