Elbette bir orman değil fide"cik" lerimde bir ağaç formunda değiller ama bunlar gibi bir kaç yüz tane köklendirdiğim fide olunca mecbur bir yerlere ekmek zorundayım. Aslında şöyle anlatayım arazimin bir tarafında küçük bir dere geçiyor ve bu derenin kenarında boydan boya bu sögütlerden var. Buranın rüzgarı hiç bitmez şıddetli rüzgarda kırılan büyük dalları toplamıştım ve yakmaya kıyamayıp köklendirmeyi düşündüm, aralarından bonsaiye uygun olanlarda olacaktır umuduyla.Gerçi bu umudumu bıraz yıtrmeye başlasamda vazgeçmeyip sürekli deneyeceğim
Ama şunuda belirtmeliyim söğut celıği köklendirmek fıkri yıne bu sitede gördüğüm köklenmiş söğüt çeliği fotoğraflarıyla ortaya cıktı bende.Ve gördüğüm bütün çelikler tek dal halindeydi en azından onlara göre daha kolay çattalanabilecek yapıları var, yanı bu benım kendi tesellimde olabilir

ama caymadan devam edeceğim sonucta sobada yanmaktan kurtardığım dalcıklarım **** fideciklerim uzun yıllarımıda alsa da benim için yeni ve eglenceli bır uğraş oldu

Şimdilik söğütlerde uygun olabilecek her tarzı denemek istiyorum sonrasında selviler ve mazılar var yastıkta birde negundolar var ama hanüz bir yaşında olduklarından bunlar daha sonraki uğraşlarım olacak.Tohumdan ve çelikten başlamak daha eğlenceli olacağını düşünüyorum