Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI
...uyelerimizden ve bonsai ile ilgilenen ornegin, ..Sabah ve bonsai ile ilgilenen ve ilgi duyan diger bayan uyelerimiz sizleri daha fazla katilimla aramizda gormek istiyoruz.
|
Sesi çıkmayan kadınlardan biri olarak ben raporumu vereyim;
Elimdeki ve bahçeden çıkacak olan fidanlar için mevsim nedeniyle beklemedeyim. Fidancılara sık gidemiyorum. Bu nedenle bahçeyi gözden geçirmeyi –belki hedera, mazı, vs çıkar- düşünüyorum. Bahçede fazla olan acer negundolar bonsai için çok uygun olmasalar da deneyim kazandıracaklar. Bakabileceğin kadar bonsain olsun sözünü de göz önüne alıyorum.
Bu arada fırsat buldukça forumdaki üyelerin çalışmalarını ve onlar üzerine yapılan yorumları okumaya çalıştım, çok yararlı oldu. Kısıtlı zamanlarda, kısıtlı bilgi ile bakınca çalışmalar üzerine çok ses çıkartamadım
–bu Eaglion’un Sessiz Üyelere Çağrı’sına da cevap olsun-.
Okuma ve bolca örnek fotoğraf görmenin de bakış açımı geliştirdiğini geçmişteki sorularıma baktığımda görebiliyorum

.
Kitaplığımızdan yıllar önce bir seyahat sırasında alınmış
Indoor bonsai adlı bir kitap çıktı. Mevsim nedeniyle acaba evde birşey yapabilir miyiz diye onu okudum, ancak evdeki fidanlar da yeterli gelmedi.
Doğaldır ki kadınların sanat ve bilimde, fırsat bulduklarında en az erkekler kadar başarılı olacaklarına inananlardanım. O yüzden kadınların uzaklığını henüz bonsai ile tanışmamış olmalarına bağlıyorum
- bu da Vyssera’ya cevabımdır
-.