View Single Post
Eski 29-03-2008, 13:54   #99
jazzci
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-03-2008
Ağaçlandırma yapmak isteyen grupların soruları

Herkese merhaba..

Geçen yaz Bodrum tatilimizin dönüşünde yanan ormanların yanından geçtik. İçimiz parçalandı, üzüldük.. O bölgenin de bir otel olacağı düşüncesiyle epey de söylendik. Ama dün radyoda yanan bölgenin Bodrum belediyesi tarafından ağaçlandırıldığını duydum. "Ara sıra da olsa bu ülkede güzel şeyler de oluyor" diye düşündüm..

Ben de aktif başka bir siteye (otomobil forumu) üyeyim. Üyelerimizin hepsi (sizden iyi olmasın ) birbirinden değerli insanlar. Biz de belli aralıklarda organizasyonlar düzenliyoruz. Dünkü radyo haberinden sonra fidan dikme organizasyonu düzenleme fikri belirdi kafamda. TEMA'nın sitesinde fidan fiyatları ve ağaçlandırılmak için ayırılmış bölge bulamadım.

Sizden tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

. Ankara'da veya Ankara-İstanbul arası bir bölgede devlet tarafından ayırılmış ağaçlandırma bölgesi bulmak için ne yapmam gerekiyor?

. Bize fidan dikme konusunda yardımcı olacak birini nasıl bulabilirim. (Ankara'da veya İstanbul'da ikamet eden bir üyeniz bizimle gelmek ve bize fidanların nasıl dikileceğini tarif etmek nezaketini gösterir mi acaba?)

Uzun bir mesaj oldu, şimdiden teşekkürler.

jazzci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön