View Single Post
Eski 29-03-2008, 12:53   #5
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Arkadaslar eski mesajlara soyle bir bakayim dedim ve ilgimi ceken bir sey gozume carpti.

Bonsaiye ilgisi olan bircok arkadas aramiza katiliyor sonra heveslerimi geciyor, yoksa zormu geliyor ne, vaz geciyorlar ve ya uzaktan takip ediyorlar, ya da yaptiklari calismalari paylasmak istemiyorlar.

Oysa bonsai sevgi gibidir paylasildikca buyur, guzellesir, yayilir, sevilir uzerine titrenen bir ugras olur.

Bonsai ile surekli ilgilenen uyelerimizden cogu erkek(bir iki bayan uye disinda)
Oysa bonsai ile ugrasilan tum ulkelerde bayan bonsai ustalari, erkek bonsai ustalarindan asagi kalmiyor. Yarattiklari yaptiklari bonsailer parmak isirtiyor.
Erkeklerin yani sira, her ulkede oldugu gibi Turkiyede de bayan bonsaiciler kendilerini gelistirip oralarda da kadinin her alanda oldugu gibi bonsaide de erkeklerden geri kalmadigini gostermelidir diye dusunuyorum.

Bayan uyelerimizden ve bonsai ile ilgilenen ornegin, Malina, Mine, Nevsune, Backyard,Zenfree, Penelope,Sabah ve bonsai ile ilgilenen ve ilgi duyan diger bayan uyelerimiz sizleri daha fazla katilimla aramizda gormek istiyoruz.

Not: bonsai ile ilgilenen bay uyelerimizden de once katilip sonra her nedense ugramayan uyelerimiz de var onlari da daha fazla katilimla bekliyoruz.

Hepinize guzel bir haftasonu tatili diliyorum.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön