Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox
Der teufel steckt im detail...
Herr safiris... dass ist es. Es ist ein paradoxon... ein gefaehrlicher paradoxon...
bzw. ein sogennater pardoxon.
Bu bambu ormanlarının Türkiye'ye has 150 endemik ve 500 diğer tür salepgil (orchis Ophrys v.d.) orkidelerin ve diğer nebatatların da sonu olabileceğini bilmem hi düşenebildiniz mi?
Vor baeumen im auge den wald nicht zu sehen... ne demek bilirmisniz?
Bu iş bizim gibi ingeneurlerin işi değil.... tabiat assamble dili ile kolay programlanabilir bir şey değildir.
Hocam derdi hep " kantarın topunu kaydırmayın..." bir kez kaymıya görsün düzeltemsi na mümkün olur...
nichts für ungut....!
|
Almanca kısımlarının türkçesini buraya yazıyorum neresi size kırıcı geldi anlıyamadım forum üylereine sunuyorum.
Şeytan detai da saklıdır
Bay safiris bu bir tür paradox tur.
ağaca bakmaktan ormanı görmemek nedir bilirmisiniz.
Tabiat bazen biz mühendislerin gibi bilgisayar dilinde programlanır gibi programlıyamayız....
nicht für ungut un türkçesini bilemiyorum ( yani kötü bir şey yazmak değildi maksadım gibilerden)
Ancak almancanız yeterli değil benim de anladığım bu yoksa burda sizi yönlendirecek ne mesaj algıladınız anlamadım.
kaldı ki sizin söylediğiniz benim için de geçerli benim de sizin bu körü körüne bambu sevdanıza kuşkucu bakma yaklaşımımı veya fikrimi değiştireme bunu siz istesenzi dahi.
Bu da benim şahsi fikrim.