Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi safiris
Biraz önce gecmiste ki forumda yazilanlari okudum ve Faruk Tuzcuoglu diye biri gözüme ilisti. Zavalli adamin forumdan uzaklasmasina sebep olmussunuz.
Ayni seyi bana da planliyorsunuz sanirim Praecox. Sen kendi düsüncende olmayan kisileri burdan attirmak icin elinden geleni yapiyorsun anladigim kadariyla.
Bana da Almanca olarak baya kücümseyen seyler yazmissin. Yoksa kimse anlamasin da sadece ben anlayim ve sana ayni tarzda Türkce karsilik verip forumdan atilayim diye mi yaptiniz bunu sayin Praecox.
Ben öyle sandigin kadar saf degilim senin basit oyunlarina gelmem.
Ayrica siz bu Forumun Krali da degilsiniz Kralicesi de. Krallik taslamaya da kalkismayin , burda kimsenin Krala ihtiyaci yok.
Ben buraya Bambu sever olarak geldim senin cok bilmis anti-düsüncelerini dinlemek icin degil. Ve senin fikrin beni hicmi hic ilgilendirmiyor.
|
Siz bana sen diye hitap edemezsiniz.
Siz iyimisiniz ya hu? durup durup mesajlar yazmışsınız. Neden size uymıyan bir fikire bu şekilde şahsı rencide edici saldırılara geçtiniz anlıyamadım. Evet Faruk beye de fikrimi söylemiştim ancak ordaki bir dizi daha mesaj silindiğinden size öyle gelmiş olabilir.
O fikrini savunamadı gitmeyi tercih etti bu onu ilgilendirir. Neyin kıralı asıl siz burda bir tür bitki ile kralcılık satan bir experr kesildiniz. Basitçe sorgulamalarıma da cevap vermediniz, veremediğiniz gibi istanbulda oturmama bay bayan (sanki profilimde yok gibi) ne olduğunuzu anlıyamadım dercesine bir saldırı.
ASIL SİZİN BENİ BU ŞEKİLDE RENCİDE ETMEYE HAKKINIZ YOK!
Ben o mesajda size bir şey mi söyledim. Neyin tezgahı neyin komplo theorsiz. Ne oyunu?
Ben mi istnabulu betona sardım istanbulda nerde orkide yok onu da bilemiyorsunuz ama siz betonculardan da beter her yere bu otu ekip yeşilendirlim de ne pahasına olursa olsun bir yaklaşımındasınız.
Terbiyenizi takının.
Ancak şimdi anladım ben sizinle bu konuda tartışmıyacak kadar akıllıymışım.
Ancak mesaj yazmıyacak olmam bu alanı da size bıraktım anlamına gelmez
Zaten siz ancak burda dikebilrisiniz o otlarınızı.
Saygılar