View Single Post
Eski 23-03-2008, 17:45   #774
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevil Mesajı Göster
Hasan bey tavsiyelerinize çok teşekkürler
Yapacağınız iş önce yerini işaretlemek... Demişsiniz ya ne kadar da haklısınız sonradan keşfettiğim çiçekleri solmuş olan kökü tekrar bulmak için 2-3 metrekare yeri yarım saat taradım
Aslında bu kadar endişelenmem yabani ot ilacı atılırsa diye biz atmasak bile yan tarla **** bahçe atarsa bunlara etki eder...
Soğanlı bitkiler konusundaki tüm başlıkları defalarca okudum ve sonbaharda çıkarmak en uygunu ikna oldum. Gelin görün ki içim el vermiyor ya yok olurlarsa
En iyisi ben onları ilaçlama ve benzeri etkenlerden koruyacak çözümler düşüneyim vakti gelincede yer değişikliği yaparım.
Sahi bunlar Akyıldız mı Çiğdem mi?
Sevil Hanım bunlar çiğdem değil akyıldız, soğanlarını sonbaharda söküp yeni yerlerine dikebilirsiniz. Yarı ayrdınlık yerleri çok seviyorlar, okulum bahçesinde çok var bunlardan. Ben yaprakları çıktığında soğanlarından bir kaç tane toplayıp saksıya ekmiştim. Balkonumda çok güzel bir şekilde açtılar. Buradaki fotoğrafımda okulumun bahçesindeki akyıldızlardan bir tane var. Otların arasından yarı aydınlık bir yerde çok güzel bir gelişim göstermiş.

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön