hoşbulduk kudret bey
daha önce yani geçen yaz balkonumda çeri domates i ve biber yetiştirdim yanlız küçük balkon saksılarına digtigim için belirli bir boya geldiklerinde topraklarını degiştirmek zorunda kaldım toprakların besin degerlerini yitirdigini düşündüm ve iyide oldu çok olmasada domates ve biberi oldu yedik gayetde iyi oldu yanlız bu toprak degişimi,balkonun batması ve verim azlıgı nedeni ile topraksız tarım denemeye karar verdim bunu da madem topraksız olacak o zaman su ile yapayım diye düşündüm ve nette araştırma yaparken burayı buldum eger çok olmazsam benim bir kaç sorum daha olacak bu durgun suda bitkiyi ilk dikerken sırf eriyik mi dolduracagız **** su doldurup üstüne eriyikmi ilave edecegiz bir ikincisi köpügü delip fideyi yerleştirecegiz ama yinede fidenin orada doramıyacagını veya büyüdükce denge saglıyamıyacagını düşünüyorum bu dengeyi nasıl saglarız detaylı bir bilgi verirseniz sevinirim birde aşagıda eriyik miktarını belirttim toplamda 22,50ytl yapıyor benim hesabıma göre mümkünse bana 30,00ytl ye tamamlanacak şekilde ph kagıdı ve gerekli başka bişey varsa yollayabilirmisiniz toplam 30,00 ytl hesap numarası verdiginiz takdirde hemen yatırabilirim şimdiden teşekkürler.
Atomkarınca :750 litre /
Denizakvaryumu:500 litre / domates
İklimsiz :250 litre / Perlit / çilek, domates
Malina :250 litre / torf+kum / Çilek, domates
Habibe :250 litre /
Dilek Erbil :250 litre /
nkoksal :250 litre /
zooteknist :250 litre / akan su /
Bülent16 :250 Litre
cihan_as :250 litre /domates
Feriha :250 litre/domates
nevsune:250 litre/torf+kum/domates