View Single Post
Eski 17-02-2008, 09:27   #5
KIRLARIN SESI
Yalniz bir cicek...

KIRLARIN SESI's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
ne guzel :)

Gunaydin Gulercigim, ben cok mutlu oldum acar acmaz forumu mesajla karsilasinca. Ve senin heyecanin inan bana da gecti

Simdi kisaca soyle mevsimler hakkinda bilgi vereyim. Burada 12 ayin neredeyse10 ayi yagmurla geciyor. Ama yagmur bizdeki gibi tum gun surmuyor. Yani sabah gunesli diyelim 2-3 saat yagmur sonra gunes vs seklinde genelde (bu yaz aylarinda boyle) kisin ise 1 ay surekli yagmur yagdigi bile oluyor. Kis havasi -1,-2,-3 derecelerde gecirdik cogu geceyi. Kisin ozellikle sabahlari don oluyor. Her yer bembeyaz oluyor ama saat ilerledikce gunes gosteriyor kendisini. Ruzgar pek olmuyor ama yazin bile sicaklik 17-20 dereceden pek yukari cikmiyor (Pek parlak bir mevsimi yok yani).

Gecen sene kayinvalidemin yardimi ile arka bahceye petunya ve kupe cicekleri dimistim, vitaminli su verince hepsi 2 ay cosmustu. Ama on bahcede istedigim ozellikle 1-2 cins kokulu gul olmazsa olmazim olacak. Ama kalici ve beni cok ugrastirmayacak bir seyleri tercih ediyorum

Bu arada dedigin cicekleri bilmiyorum bir resimlerini arayacagim.
Evin girisi resimdeki merdiven yeri yikilarak biraz daha sag tarafina merdiven degil ama genis basamaklarla inis olacak. Bu da demek oluyor ki inis yerinin sadece sol tarafi kullanilacak cicek ekmek icin.
Sevgiyle kal

Düzenleyen KIRLARIN SESI : 17-02-2008 saat 09:33 Neden: eksik bilgi yazmisim
KIRLARIN SESI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön