View Single Post
Eski 11-02-2008, 17:44   #168
akademic
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 29-11-2006
Değerli Arkadaşlar herşeyden önce bu kadar geç kalarak bu sitede olmamamdan dolayı beni bağışlayın.. Tanışmaktan keyif aldığım mehmet bey, adabayrakoğlu ve hfz hanımlar botanik bahçemizle ilgili okadar güzel bir tanıtımda bulunmuşlarki inanın onların güzel gönüllerinden ve grişimlerinden dolayı kutluyorum.. Bunda katkısı olan ve volkan , derya ve ibrahim'ede ayrıca teşekkür ediyorum. Dünayada malum botanik yalnız akademisyenlerin değil tüm halkın ilgi duyduğu katkı koyduğu bir alan o nedenle uzman olmak için **** bitkilerle ilgili çalışmalarda bulunmak için illaki bu alanda eğitim almak şart değil bunun örneklerinide ne güzelki bu sitedeçokca görmekteyiz. Biz botanik bahçesi olarak kısıtlı imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz eksiklerimiz elbetteki fazla ama iyi niyet ve kamu görevi yapma bilincimizle elimizden gelenin en fazlasını yapmaktanda geri kalmıyoruz. Daha öne konuştuğumuz ama bir türlü (Benim yoğunluğumdan) faaliyete geçiremediğimiz gönüllü çalışma projesinide en kısa zamanda canlandırmak istiyorum. Buradan bitkilere yüreklerinde yer açan değerli dostlara tekrar tekrar teşküür ediyorum ve her türlü konuda karşılıklı iletişimimizn devamını diliyorumm.

akademic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön