Kudret Beyin,
8 - 10 - 11 -23 -34 nolu mesajları yapacağımız denemenin temellerini oluşturuyor.
Bu sene hazır karıştırılmış besinlerle bir deneme yapıp verimli bir yıl geçireceksek de (bundan hiç şüphem yok ) bu denemeyi yaparken,
8 - 10 -11 - 23 - 34 nolu mesajların
patlıcangilleri temel alarak formüle edilmesinde fayda var derim.
Yani bir yandan bu yıl Kudret Beyin hazırlamış olduğu besinle deneme yaparken bir yandan da 8 - 10 -11 - 23 - 34 mesajlarınına uygun olarak sanki önümüzde hazır karışım yokmuş da ;
-
100 er gramlık toz besinler + 150 cc lik mikro besinler (toplam 13 adet besin)ve PH ayarlayıcı sıvılar -varmış gibi düşünelim derim.
Başlangıçta sınıfı ikiye ayırmışdık... Hazırcılar ve kendi besinini hazırlamak isteyenler
Ben de hazırcılar sınıfındaydım

ama işin içine girdikçe anladım ki Kudret Beyin de başlangıçta yazdığı gibi bu besin hazırlama işi, işin gerçekten en zevkli ve olmazsa olmaz yanı
Bir de olayı şöyle düşündüm; Bauhausdan aldığım Vilmorinin genel kullanım için 15-15-15 (+10 SO3) katı bitki besinine baktığımda (üstünde marul-domates-çilek-kabak-turp-fasulye-marul-elma-armut resimleri var) 4 tane besin maddesi var.
Oysa bizim hazırlayacağımız besinde, 13 farklı besin maddesi olacak...Yani piyasada bulamayacağımız bir gübreyle deneme yapacağız, seneye de bu gübreyi biz hazırlayacağız

(kesinlikle büyük haz duyulacak bir olay)
Yani lafın özü;
Kudret Bey bu sene bir yandan sizin gönderecek olacağınız hazır besinle deneme yapalım, bir yandan da katılmak isteyenlerle yani sınıfın çalışkanlarıyla
8 - 10 -11 - 23 - 34 nolu mesajlarınıza uygun olarak patlıcangiller formülüne uygun ve sanal olarak besin hazırlayalım derim.
Tabi hoca siz olacağınızdan son karar sizin.