![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2009
|
bahçemdeki bitkileri ücretsiz paylaşım
Merhaba Bahçeli evimiz kentsel dönüşüme giriyor.taşındık.Bitkilerimi yanıma alamıyorum maalesef.Üsküdar civarında olup almak isteyen bitkiseverlere ücretsiz olarak vermek isterim.Bahçe **** balkonlarınızda yer ayırıp alabilirseniz ve onlara bakabilirseniz çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2024
|
Sn.Pitos merhabalar, Kentsel dönüşüm sürecinizde sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum.Bahsettiğiniz bitkilerinizin resimlerini paylaşırsanız bizler içinde iyi olacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-03-2025
|
Alıntı:
Düzenleyen emiratie : 26-03-2025 saat 15:18 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-10-2023
|
Merhaba , Ben de ilgilenirim özellikle çengelköy civarında ise |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Sn. Pitos, öncelikle kolaylıklar dilerim. Arkadaşlara katılıyorum bir liste ya da fotoğraf paylaşırsanız çok iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2017
|
paylaşımınızı şimdi gördüm.Üsküdardan albilirim.Hala kaldıysa çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2009
|
Merhaba Mesajınızı şimdi gördüm.Bahçeye girmişler.Bahçe malzemelerini ve saksıları vs almışlarÇok fazla çiçek kalmamış.Ama yine de kalanlardan almak isterseniz çok sevinirim.Yerimiz de yakın Beylerbeyi nde ev. Toprak üzerindekiler duruyor çogunlukla. listelemeye çalıştım 3 Yasemin köklerinden sökülebilir.Yanınızda sökmek için alet getirmeniz lazım.bizimkiler gitmiş meksika petunyaları Sardunyalar(çeşitli renklerde) Tespih çiçekleri çeşitli renklerde(turuncu kırmızı sarı) İris çeşitli renklerde Zemheri Kudüs biberi 3 saksıda zeytin (agır saksı herhalde o yüzden almamışlar) sukulent çeşitleri Defne (saksıda) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2019
|
İletişim için nasıl bir yol izleyebiliriz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-12-2017
|
Ben çok isterim alıcı ödemeli kargoyla yasemin bahçe ciceklerinden kargo hazırlayabilirseniz Kütahya da yaşıyorum yeni bahçe edindim renklendirmek istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bitki bağış, ücretsiz bitki |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|