![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
yemeklik koyu yeşil kabak
Ürün için maksimum paylaşım sınırına ulaşılmıştır, ilgilenenlere teşekkür ederim. maalesef bahçede bir resmi yok şu anda, çekmemişim. Ancak internetten renginin görülmesi için benzerini buldum. Bitki türü: sebze Bitki ömrü: tek yıllık Tohum Türü: kabak Tohum kaç yıldır sizdedir : 4 yıldır yetiştiriyorum Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Tekirdağ / Malkara Tohumun kökeni (size nereden geldi): Agaclar.net ancak bana gönderen kişiyi hatırlamıyorum Dağıtılacak Tohumun Saflığı: bahçede açık ve koyu renk olarak 2 tane kabak var. Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): koyun gübresi Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan): yok Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı: tohumluk eylül ayında tam sarardıktan sonra dalından koparıldı Bitki tipi ve gelişim durumu: uzunca bir dal çıkardı benimki, kabaksız kalmazsınız. Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: kabuk rengi koyu yeşil Yetiştirme özellikleri: hızlı büyüyor, sürekli kontrol edilmeli yoksa birden kabaklar kocaman oluveriyor. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: ilkbaharda doğrudan toprağa ekilmesini öneririm. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama vb.) Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: su seviyor Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: bitki tohumu tohumluk bıraktığınız ürün tam olarak sarardıktan sonra alınır. Düzenleyen elifaydin : 05-12-2024 saat 13:00 Neden: başlıkta harf hatası |
|
|
|
![]() |
|
|