![]() |
Uğurlarına evde terör estirdiğim tohumlarımdan bu sene de bir kaç çeşit paylaşmak isterim. Ayrıca bazen sadece paylaşmak niyetiyle ektiğim çeşitler dahi oluyor. Devam ederse mutlu olurum.
|
Halen yapılabiliyorken devam edilmeli bence de
|
Bu yıl iklim şartları nedeniyle herhangi bir üretim yapamadım. Çok zor bir yaz geçirdik her türlü sadece bir adet karpuzun oldu seve seve paylaşmak isterim.
Yetiştirip ortaya çıkan arkadaşlarımı da tebrik ederim |
Tohum paylaşım etkinliğinin devamından yanayım, bu güne kadar katkım olmasa da ilgiyle takip ediyorum.
|
Ben de devam etmekten yanayım.
İklim koşulları sebebiyle her türlü yetiştiricilikte çok zorluk çekerken bu tohum paylaşımı etkinliği benim geleceğe daha umutlu bakmamı sağlıyor. Yumurtaları farklı sepetler koyup türlerin devamlılığını garanti altına alıyoruz. Bu yıl ne tohumdan ne fideden biberlerim olmadı kabaklarım zor çıktı Butternut kabaklarımda 1 tane kabak var, lif kabakları hiç vermedi sadece sülaa kabağı verdi domateslerden tadımlık çıktı inşallah tohum alacağım. Ve eğer devam edelim derseniz elimde ne tohum varsa katılacağım. Her yıl büyük bir hevesle etkinliğin başlamasını bekliyorum. |
Alıntı:
|
Ben bir şey sormak istiyorum. Çevremizdeki; yediğimiz, reçelini yaptığımız doğal bitki tohumlarını paylaşabilir muyuz. Yabani böğürtlen gibi, alıç gibi doğal meyvelerin tohumlarını.
|
Tohum etkinliğinin başlamasına çok sevindim,Bu yıl iklim koşulları nedeniyle domates hiç olmadı fasulye,kabak ve iki çeşit biber,acur,salatalık sonradan oldular ama tohumlar olgunlaşıp inşallah yetişir etkinliğe hayırlısı olsun kolaylıklar diliyorum tüm arkadaşlara.
|
Bayağıdır üyelik öncesinden beri takipteyim. Allah kısmet ederse yakın zamanda köye göçeceğiz. Etkinliğin devam etmesine sevindim.
|
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...2024/45519.htm
Etkinlik başladığına göre bu konuyu kapatıyorum :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025