![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
mutlu_inan
Bu sene geç kalmakla beraber Berkeley Tie-Dye Black Krim Domates tohumlarından palaşabileceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Berkeley Tie-Dye
![]() Bitki ömrü:*Tek yıllık Tohum Türü:*Domates Tohum çeşit adı:*berkeley tie dye Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz):*1 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer:*Eskişehir Tohumun kökeni (size nereden geldi):*internet üzerinden satış yapan bi mağazadan Dağıtılacak Tohumun Saflığı:*Diğer domates çeşitleriyle aynı alanda yetişti Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan):*kompos ve az bi miktar azotlu sıvı kükürt Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):*Herhangi bir ilaç kullanmadım. Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: bir önlem alamadım. Hasat yıl ve ayı:*2021 Ağustos-Eylül Bitki tipi ve gelişim durumu:*Sırık tipi domates, (gelişim durumu : bakım yapamadım yapacağım yorum yanıltıcı olabilir) Meyvelerinin ayırd edici özellikleri:*orta-iri, yeşil-kırmızı çizgili meyveler veriyor. Bazılarında sapa yakın kısımda çatlamalar oldu. Meyveler epey etli ve lezzetli. Kahvaltılık tüketmek için uygun Yetiştirme özellikleri: Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli:*Martın 01 i civarları viyollere ektim. Mayıs başında bahçeye aktardım. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama*vb.)*herhangi özel bir yönteme gerek yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır:* hafif yumuşayan meyvelerden tohum aldım. Ağustos-eylül ayında tohum aldım (15 kişiyle sınırlı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Black krim
![]() Bitki ömrü:*Tek yıllık Tohum Türü:*Domates Tohum çeşit adı:*black krim Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz):*1 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer:*Eskişehir Tohumun kökeni (size nereden geldi):*internet üzerinden satış yapan bi mağazadan Dağıtılacak Tohumun Saflığı:*Diğer domates çeşitleriyle aynı alanda yetişti Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan):*kompos ve az bi miktar azotlu sıvı kükürt Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):*Herhangi bir ilaç kullanmadım. Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: bir önlem alamadım. Hasat yıl ve ayı:*2023 Ağustos-Eylül Bitki tipi ve gelişim durumu:*Sırık tipi domates, (gelişim durumu : bakım yapamadım yapacağım yorum yanıltıcı olabilir) Meyvelerinin ayırd edici özellikleri:*orta üstü siyah kırmızı meyveler veriyor. Bazılarında sapa yakın kısımda çatlamalar oldu. Meyveler epey etli ve nötr bir tadı var. Yetiştirme özellikleri: Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli:*Martın 01 i civarları viyollere ektim. Mayıs başında bahçeye aktardım. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama*vb.)*herhangi özel bir yönteme gerek yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır:* hafif yumuşayan meyvelerden tohum aldım. Ağustos-eylül ayında tohum aldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|