![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2022
|
Atomic Sunset Domates
Bu tohumdan elimde çok az var, sadece 3 kişi ile paylaşım yapabiliyorum. Bitki türü: Domates Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum çeşit adı: Atomic Sunset domates , Solanum Lycopersicum Tohum kaç yıldır sizdedir: Yeni geldi, ben de ilk kez ekeceğim. Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Marmaris Size nereden geldi: bettetohum İlk paylaşan : --- Tohumun kökeni :Bilinmiyor Dağıtılacak Tohumun Saflığı: tam izolasyon yapıldı. Kullanılan gübreler : -- Kullanılan ilaçlar: İlaç kullanılmadı. Hasat yıl ve ayı: 2023 Ağustos-Eylül Bitki tipi ve gelişim durumu:Boyu 1.5 metre civarı. Meyvelerinin ayırt edici özellikleri: Büyük cherry boyutunda. Güneşi çok alan yerleri koyulaşır. Diğer bölgeler ise turuncumsu. Yetiştirme özellikleri: Sırık Tipi. 1)Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: tüm domateslerle aynı 2)Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama*vb.) Herhangi bir özel uygulamaya gerek yoktur. 3)Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: Güneşli, organik maddesi yüksek yerlerde iyi gelişim gösterir. 4)İklim gereksinimleri: Yaz bitkisidir. 5)Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Iyice olgunlaşıp yumuşayan meyveler tohum alma olgunluğuna gelmiş olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2022
|
Candy icicle domates
Bu tohumdan elimde çok az var, sadece 3 kişi ile paylaşım yapabiliyorum. Bitki türü: Domates Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum çeşit adı:candy icicle domates , Solanum lycopersicum Tohum kaç yıldır sizdedir: Yeni geldi, ben de ilk kez ekeceğim. Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Marmaris Size nereden geldi: bettetohum İlk paylaşan : --- Tohumun kökeni :Bilinmiyor Dağıtılacak Tohumun Saflığı: tam izolasyon yapıldı. Kullanılan gübreler : -- Kullanılan ilaçlar: İlaç kullanılmadı. Hasat yıl ve ayı: 2023 Ağustos-Eylül Bitki tipi ve gelişim durumu:Boyu 1.5 metre civarı. Meyvelerinin ayırt edici özellikleri: oval cherry şeklinde. Sarı çizgili. Yetiştirme özellikleri: Sırık Tipi. Hasat süresi 90 gün 1)Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: tüm domateslerle aynı 2)Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama*vb.) Herhangi bir özel uygulamaya gerek yoktur. 3)Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri: Güneşli, organik maddesi yüksek yerlerde iyi gelişim gösterir. 4)İklim gereksinimleri: Yaz bitkisidir. 5)Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Iyice olgunlaşıp yumuşayan meyveler tohum alma olgunluğuna gelmiş olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|