![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Grenium kiss domates,tatlı balık biberi, ildi salkım domates,tatlı patates tohumlarını paylaşan olursa sevinirim.
|
Merhaba dostlar;
Paylaşılmasını istediğim tohumlar şunlar;
|
arnavut biberi,balkabağı çeşitleri,tatlı patates,cin biber.Bende tohum gönderebilirim ama henüz nasıl yapıcam keşfedemedim.
|
istediklerim
1- limon otu 2- che dutu 3- kuşkonmaz 4- çikolata sarmaşığı Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
Alıntı:
Sayfanın en üst tarafında linki verilen "Tohum Paylaşım Etkinliği 2022-2023" başlığı altındaki "Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Prensipleri" alt başlığını iyice okuyunuz. Orada aradığınız bütün bilgileri bulacaksınız. |
Mrs. limon fesleğen
http://www.agaclar.net/forum/1612070-post7.htm
Sayın @bera_hx in geçen sene yukarıdaki linkte paylaştığı limon kokulu fesleğen (Mrs. limon) tohumu varsa bendekilerle takas yapabilirim. Ekimini yaptık ama tohumunu alamadan soğuk vurdu. |
Mezra patlıcanı paylaşabilecek olan var mı ? Şanlıurfa'nın atalık tohumu.
|
Mezra patlıcanı
Alıntı:
Nasıl bir patlıcan türü |
İyi akşamlar,
Karabuğday, peygamber buğdayı, siyah nohut, chia, kinoa ve mor bakla tohumu olupta paylaşacak var mı acaba? |
Alıntı:
Aslına bakarsanız çok fazla bir bilgi yok Bireciğin yıllardan beri sadece o bölgede ekilen lezzetli,daha çok kebapçıların tercih ettiği silindirik 25-30 cm civarında ve normal bildiğimiz patlıcanlara göre biraz kalın ve renk olarak daha açıkolmasıyla tanınabilir.Tat olarak çok iyi ve acısız çekirdek sayısının az olduğu belirtilmiş.Birde başka bir yerde olmuyormuş :) |
1 Eklenti(ler)
Elinde metrelik kırmızı börülce tohumu olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
|
Japon salatalığı, pak choi, kale çeşitleri paylaşılırsa sevinirim.
|
Hibiskus Civan percemi ekinezya gibi tıbbi aromatik bitki tohumu paylaşan olursa sevinirim
|
Domates Aşığı olarak :))
Rebel Starfighter Prime
Crushed Heart Pink Berkeley Tie Dye Taiga Blood Moon Green Berkeley Tie Dye Sgt Peppers Chocolate Stripes |
Merhabalar
Haseki küpelisi Bezelye Sarı renkli kabak Girit kabak Lollo rosso kırmızı marul Marvel marul |
Alıntı:
Bu paylaşımda istediğiniz bazı tohumlar var iğer paylaşımlarada göz gezdirirseniz diğerleride dağıtılıyor olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Hatay'ın çıtır kabak tatlısında kullanılan meşhur beyaz kabağından elinde olan varsa isterim
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Çin lahanası (napa cabbace), çarkıfelek meyvesi, kale, red robin domates, havuç, mini balkabağı
|
Herkesin emegine buradan tesekkurler. Ama ne menem bir şeymiş bu tohum takas dönemi. Gordüğün her tohumu içten içe iste, keşke benim de olsa de, çok sınırlı alanın olsun, iklim kısıtı bir yandan. Zaten amatörlüğün doruklarinda birisin, alsan belki de olmayacak.Ama yine de iste dur : ) Bunu yazmak istedim. belki başlıkla alakalı değil ama ben burada istenen tohumlara da talibim :))
|
merhaba, benim de aklıma gelen
arşın börülce limön otu Martino's Roma domates Principe Borges domates kamber biber Bazıları elimden geçti ama tohum kalmadı |
Gerçek Hatay “baş biberi” , o eski minicik yapraklı yoğun kokulu maydonoz ve çiriş otu tohumu olsa nasıl sevinirim...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025