![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
Şehir: Alanya
Mesajlar: 782
|
Sn Sernur Aslına bakarsanız çok fazla bir bilgi yok Bireciğin yıllardan beri sadece o bölgede ekilen lezzetli,daha çok kebapçıların tercih ettiği silindirik 25-30 cm civarında ve normal bildiğimiz patlıcanlara göre biraz kalın ve renk olarak daha açıkolmasıyla tanınabilir.Tat olarak çok iyi ve acısız çekirdek sayısının az olduğu belirtilmiş.Birde başka bir yerde olmuyormuş ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2022
Şehir: Kırklareli
Mesajlar: 69
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 247
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
Şehir: Tire
Mesajlar: 1,490
|
Bu yıl bizdede domates olmadi |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Son ürünlerden tohumluk ayırdım ama etkinliğe yetişmedi. Bu sene ilginç oldu benim için çünkü yemekten tohum almaya fırsat bulamadım. Hastalık da boldu, özellikle hıyar-kabak ikilisi tam bir hezimetti ama ilk defa bu sene domates yedim, hala da yiyorum.![]() Hala patlıcan toplayıp dağıtıyorum. ![]() Son biberleri de muhtemelen bu hafta topladım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2019
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 127
|
Aslında isabet olmuş, bir sene kendiniz ekip tohumun hibrit olup olmadığını test edip sonra paylaşırsınız. Fidecilerden alınan fidelerin kısır olma ihtimali az değil. |
|
|
|
![]() |
|
|