![]() |
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2022
|
Yumurta patlıcan
Bitki türü: sebze Bitki ömrü: çok yıllık Tohum Türü: patlıcan Tohum çeşit adı: white egg plant Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz): 1 Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: Antalya Tohumun kökeni (size nereden geldi): Ticari tohum Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Yakınında başka patlıcan yok. Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan):Solucan gübresi Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):Kaolin kili,gülleci bulamacı Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Hasat yıl ve ayı:2022 Bitki tipi ve gelişim durumu:Fide döneminde yerine alıştıktan sonra güçlü kök yapısı ve birden fazla yan dal ile beraber hızla ürün vermekte. Meyvelerinin ayırd edici özellikleri:Elma büyüklüğünde yuvarlak beyaz patlıcan vermektedir. Yetiştirme özellikleri:Ben 60 lt saksıda 3 fideden verim aldım.Geniş ve zengin saksılarda bile yetişebilir.Tat olarak bizim damak zevkimize uymasa da verimli ve bol ürün veren bir tür.Hastalıklara dirençli, kırmızı örümcekten sadece yapraklara basınçlı su vererek kurtuldum. |
|
|
|
|
|