agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2020-2021 Tohum Paylaşım (https://www.agaclar.net/forum/2020-2021-tohum-paylasim/)
-   -   2020-2021 Etkinlik Genel Yazışmaları (https://www.agaclar.net/forum/2020-2021-tohum-paylasim/44305.htm)

LojistikMerkezi 10-12-2020 20:52

Tohum talep edip kargo adresi göndermemiş olan talep sahiplerinin listesi aşağıdadır. Eksik adreslerin 24 saat içinde tamamlanması gerekiyor.

Altay_41
Asoo
badem
bahtiyar02
Betgam40
cetine
dagsa reklam
dongyul
enbal
fth0507
ggne
Hediyeunlu
İhsanÇelik
kerkenez
ketenhelva
Melih Bakırlıoğlu
Muda
Murat Uysal
Murat_agaclar
OSMAN45
ozo
rana58
salihcan
senkasap
serpil D
Sezerakk
thunderon
uzunkum
Vizeli39
Yelgam4
YeşimM

LojistikMerkezi 10-12-2020 21:31

Paylaşımcı olup e-posta adresi bulunamayanların listesi aşağıdadır. Acilen tamamlanmasını rica ediyoruz.

Betgam40
bilenyum
gastroplants
Gök Bahçesi
hafka
hcorak
Kahraman43
Murat_agaclar
Yelgam4

İhsanÇelik 11-12-2020 00:06

Daha önce yollamıştım ama mesaj iletilmemiş görünüyor umarım bu sefer doğru olarak göndermişimdir.Kesin olarak yollandığının teyidini alabilme imkanımız var mı acaba çok teşekkürler iyi çalışmalar...

Yelgam4 11-12-2020 09:18

Adres ve mail gönderdim umarım ulaşmıştır.Kolay gelsin.

Asoo 11-12-2020 11:59

15/1/2020 de hem mail adresimi, hem de adres bilgilerimi göndermiştim. Adres bilgilerim ulaşmamış görünüyor.

Adres bilgilerimi yeniden gönderdim.

MeyveliTepe 11-12-2020 12:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Asoo (Mesaj 1600467)
15/1/2020 de hem mail adresimi, hem de adres bilgilerimi göndermiştim. Adres bilgilerim ulaşmamış görünüyor.

Adres bilgilerimi yeniden gönderdim.

Ulaşmıştır da o tarih geçen senenin etkinliği için. Aradan geçen zamanda değişiklik olmuş olabilir.

aloe 11-12-2020 16:26

:confused: Tohum paylaşım etkinliği bitti mi ?

YeşimM 11-12-2020 17:02

Ben de adres bilgilerimi gönderdim teşekkür ederim

Asoo 11-12-2020 17:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1600468)
Ulaşmıştır da o tarih geçen senenin etkinliği için. Aradan geçen zamanda değişiklik olmuş olabilir.

Daha 52 yaşımdayım. Tarihe bakıp yazıyorum da düşünmüyorum.

Bu etkinlik için gönderdim zannediyordum. Demek göndermemişim. Erken mi bunayacağım ne.:eek:

hcorak 11-12-2020 22:04

Adres bilgilerimi yolladım teşekkürler

TCM 12-12-2020 14:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Asoo (Mesaj 1600484)
Daha 52 yaşımdayım. Tarihe bakıp yazıyorum da düşünmüyorum.

Bu etkinlik için gönderdim zannediyordum. Demek göndermemişim. Erken mi bunayacağım ne.:eek:

Aman @Asoo, ben 50 yim, siz 52, bunamadan bahsediyorsunuz. Yönetim kademesi asırlık çınarlardan oluşuyor, yaş konusunu kapatalım..

AkisSoftware 12-12-2020 16:50

Şu etiketler gelse de hemen paketleri hazırlayıp mesuliyetimizi yerine getirsek. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki artık ne olacağı meçhul.
Takvimi kaçırmışım bir kaç farklı tohum daha paylaşacaktım. Sonraki senelere inşallah...

Asoo 12-12-2020 17:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1600518)
Aman @Asoo, ben 50 yim, siz 52, bunamadan bahsediyorsunuz. Yönetim kademesi asırlık çınarlardan oluşuyor, yaş konusunu kapatalım..

Benden uzun yaşayanlar dostlar endişelenmesin. Ben 20 yaşında da zaman zaman böyle şeyler yapardım.

şehirliköylü 12-12-2020 18:36

Kendi tohumlarımı paketlemeyi bitiriyorum ancak bir konuya takıldım: bazı tohumlar için limit koymak zorunda kalmıştım ama bir tohum için taleplerin tamamını karşılayabileceğim gibi görünüyor. Geçen seneki gibi tüm geçerli talepler için etiket gelecek mi?

(Paylaşımcı, karşılayabileceği maksimum talep sayısı belirttiyse, bu tohuma olan talep maksimum sayıdan daha fazla olsa dahi, belirtilen maksimım sayı esas alınır.)

yani bu yeni kural etiket sayısını da etkileyecek mi?

MeyveliTepe 12-12-2020 20:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi şehirliköylü (Mesaj 1600526)
Kendi tohumlarımı paketlemeyi bitiriyorum ancak bir konuya takıldım: bazı tohumlar için limit koymak zorunda kalmıştım ama bir tohum için taleplerin tamamını karşılayabileceğim gibi görünüyor. Geçen seneki gibi tüm geçerli talepler için etiket gelecek mi?

(Paylaşımcı, karşılayabileceği maksimum talep sayısı belirttiyse, bu tohuma olan talep maksimum sayıdan daha fazla olsa dahi, belirtilen maksimım sayı esas alınır.)

yani bu yeni kural etiket sayısını da etkileyecek mi?

Etiket sayısını etkileyemeyecek. Buradaki varsayım, maksimum 10 kişiye gönderileceği belirtilmiş tohuma 15 talep gelmişse, paylaşımcının 5 tane talebi kendi insiyatifi ile eleyeceğidir. Elbette isterse bu taleplerin hepsini de karşılayabilir.

Bu yılki kural değişikliği sizin kendi taleplerinizde bir değişikliğe yol açacak görünmüyor.

Güler 13-12-2020 10:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1600518)

Ayy, sol taraftan başıma bir taş mı yoksa bir demet nergis mi atıldı? :D

MeyveliTepe 13-12-2020 17:19

Etiket gönderimleri alfabetik sıraya göre başladı.

AkisSoftware 13-12-2020 17:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1600550)
Ayy, sol taraftan başıma bir taş mı yoksa bir demet nergis mi atıldı? :D

Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizin gibi değerli kişilere en güzel çiçekleri atmıştır değerli üstadımız...

TCM 14-12-2020 07:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi AkisSoftware (Mesaj 1600576)
Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizin gibi değerli kişilere en güzel çiçekleri atmıştır değerli üstadımız...

Benim bahçemde var üç çiçek, ablamda var 333 çiçek... Hangisini atsam acep... Biri de kadife çiçeği üstelik ( Bu seneki etkinlik notlarından ;) ) Ben olsam yediririm o çiçekleri, 'ulan bahçeme de mi bi uğramadın' diye.. :p

@AkisSoftware, en sevdiğim dualardandır; 'ömürler gör'...Ulu bir çınardan başka hangi canlıya yakışır ki ömürler görmek...

-'Etkinlik Mode' ON- Paylaşımlarıma da yazdım 'bir daha tigernut ekmeyeceğim' diye, ama yer bademlerin pek güzelmiş @AkisSoftware. İki kök çimlenmişti, bir kökü daha toprağın altında, çıkardıklarımı her ihtimale karşı bizim kızdan saklıyorum köşe bucak.

mutlu_inan 14-12-2020 07:35

Etiketler gönderilmeye başladığına göre kargo adresi belli olmuştur,
Kargoları göndereceğimiz adresi bu başlıkta takip etmeye calışıyorum ama umarım kaçırmamışımdır..

güreri 14-12-2020 09:37

Etiketler elime ulaştı. Paketleme başladı. Bu hafta içerisinde gönderebilirim sanırım. Göndereceğimiz kargo firması konusunda bir tavsiye var mı? PTT ile gönderim sorun olmaz inşallah.

malina 14-12-2020 09:51

Tohumların gönderileceği adres

Kimlerin kargoları ulaştı bilgisini foruma yazabilmek için, kargonun açılıp, içindeki etiketlerdeki kullanıcı adına bakmak gerekiyor.

Bu yıl 1-2 gün poşetlere daha mesafeli durmak için, içini açmakla uğraşmadan üzerinden okunsa çok iyi olacak.

Lütfen Forum kullanıcı adınızı tohum kargosunun üzerine yazmayı unutmayın.

Etiketlerin size gönderildiği mailde, kargoyu hangi adrese göndereceğiniz yazıyor...

Tercih ettiğimiz kargo firması: Yurtiçi kargo

Yurtiçi kargo burada hem çok uygun bir yerde, hem de iyi hizmet veriyor.
PTT ise, teslim süreleri, ulaşılabilirlik, hizmet kalitesi açısından son tercihimiz...

malina 14-12-2020 09:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mutlu_inan (Mesaj 1600592)
Etiketler gönderilmeye başladığına göre kargo adresi belli olmuştur,
Kargoları göndereceğimiz adresi bu başlıkta takip etmeye calışıyorum ama umarım kaçırmamışımdır..

Etiketlerin size gönderildiği mailde, hangi adrese kargo göndereceğiniz yazıyor...

malina 14-12-2020 09:54

PTT bazen gecikme yaşıyor ama başka sorun yok... Fiyatı en uygun olanı da o...

AkisSoftware 14-12-2020 15:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TCM (Mesaj 1600591)
Benim bahçemde var üç çiçek, ablamda var 333 çiçek... Hangisini atsam acep... Biri de kadife çiçeği üstelik ( Bu seneki etkinlik notlarından ;) ) Ben olsam yediririm o çiçekleri, 'ulan bahçeme de mi bi uğramadın' diye.. :p

@AkisSoftware, en sevdiğim dualardandır; 'ömürler gör'...Ulu bir çınardan başka hangi canlıya yakışır ki ömürler görmek...

-'Etkinlik Mode' ON- Paylaşımlarıma da yazdım 'bir daha tigernut ekmeyeceğim' diye, ama yer bademlerin pek güzelmiş @AkisSoftware. İki kök çimlenmişti, bir kökü daha toprağın altında, çıkardıklarımı her ihtimale karşı bizim kızdan saklıyorum köşe bucak.

Bu seneki durumlardan dolayı ben de epey es geçtim. Bakalım seneye ne gibi musibetler, olumsuzluklar bizi bekleyecek.

Bazı cinsler gerçekten çok lezzetli oluyor. Tabi damak tadı apayrı bir olay.

elifaydin 14-12-2020 15:48

Etiketler geldi, heyecanla çıktıları aldım, en yakın zamanda paketleme aşamasına geçmek istiyorum.

MeyveliTepe 14-12-2020 16:24

Etiketlerin tamamını gönderdim. Almayan olursa bildirsin lütfen.

obabilgesi 14-12-2020 18:26

Sayın yetkililer...
Talep edenler, hakedişe göre sanırım elenmiş. Beklediğimden az sayıda etiket geldi, lakin ben talep sayısına göre talepde bulunmuştum. Şimdi;
Benden talep edenlerin sayısında eksilme olduğu için, benim talep ettiklerimde de eksilme olacak mı? Yoksa bu da göndericinin insiyatifine mi bağlı?
Teşekkürler...

MeyveliTepe 14-12-2020 19:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi obabilgesi (Mesaj 1600627)
Sayın yetkililer...
Talep edenler, hakedişe göre sanırım elenmiş. Beklediğimden az sayıda etiket geldi, lakin ben talep sayısına göre talepde bulunmuştum. Şimdi;
Benden talep edenlerin sayısında eksilme olduğu için, benim talep ettiklerimde de eksilme olacak mı? Yoksa bu da göndericinin insiyatifine mi bağlı?
Teşekkürler...

Kurallara göre dengelenmiştir.

meeteine 14-12-2020 19:53

Gönderilemeye hazırlar.

1 Eklenti(ler)
Tohumlar paketlendi, sıraya konuldu yarın kargoya verecek. Bereketli, lezzetli ürünler almanızı dilerim.

Benden arşın börülce talep edenler için bir not: Tohumları aldıktan sonra bir poşette saklamıştım. Bugün alıcı poşetlerine koyarken iki adet ölü böcek buldum poşette (sinek benzeri, 2-3mm büyüklüğünde), tohumları gözden geçirdiğimde üç adet (yalnızca üç) tohumun yenilmiş olduğunu gördüm. Göndermekte olduğum tohumların temiz olduğunu düşünüyorum ama her ihtimale karşı poşetleri açmadan önce kontrol etmenizi ve açtıktan sonra da önlem almanızı (kül vb.) öneriyorum. Tüm titizliğime rağmen bu aksaklık için özür dilerim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025