![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2020
|
Tohumları kargoya verirken aklıma geldi. Acaba kargoların paketin içini anlayacak alet ve teknolojileri var mıdır? Tohumlardan uyuşturucu türü bir şey olup olmadığından şüphelenilir mi? (merak işte) Üzerine tohum yazdım, iyi mi yaptım, kötü mü yaptım? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Paketin içindekini anlayacak teknoloji yok. Çoğu firma artan talep ve artmayan personelleri ile işi kotarmaya çalışıp burunlarından soluyor zaten. En fazla yapabilecekleri kutuyu iki eliyle kavrayıp kulaklarına yaklaştırarak sallamak olabilir. Verdiğim cevaplara bak ciddi ciddi...Geçmiş etkinliklerde ne geyik yapardım arkadaş, demek emirle olmuyor bu iş... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Ben hep tohum deyip gönderdim yüzlerce tohum paketi çoğunuda PTT kargo ile gönderdim hiç açıp bakmadılar,sormadılar ve beni tohum paylaştığım için çok takdir ettiler,artı bahçeleri varsa onlara da çelik ve tohum getirebileceğimi söyledim kendi bahçeleri veya ailesine ait bahçeleri olanlar rica ettiler seve seve götürdüm,bir defasında bir arkadaşıma tadına bakması için dikenli kabak gönderirken genç bir kadın görevli çok ilgilendi. Dikenli kabağı açıklayınca utana sıkıla istedi bir kaç gün sonra götürdüm bahçesine dikeceğini söyledi sonucu soramadım çünkü PTT kargo görevlileri çok sık değişiyor yetiştirdi mi çok merak ettim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|