![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
15/1/2020 de hem mail adresimi, hem de adres bilgilerimi göndermiştim. Adres bilgilerim ulaşmamış görünüyor. Adres bilgilerimi yeniden gönderdim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Ulaşmıştır da o tarih geçen senenin etkinliği için. Aradan geçen zamanda değişiklik olmuş olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
/
|
Alıntı:
Bu etkinlik için gönderdim zannediyordum. Demek göndermemişim. Erken mi bunayacağım ne. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Aman @Asoo, ben 50 yim, siz 52, bunamadan bahsediyorsunuz. Yönetim kademesi asırlık çınarlardan oluşuyor, yaş konusunu kapatalım.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
/
|
Benden uzun yaşayanlar dostlar endişelenmesin. Ben 20 yaşında da zaman zaman böyle şeyler yapardım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-07-2017
|
Kendi tohumlarımı paketlemeyi bitiriyorum ancak bir konuya takıldım: bazı tohumlar için limit koymak zorunda kalmıştım ama bir tohum için taleplerin tamamını karşılayabileceğim gibi görünüyor. Geçen seneki gibi tüm geçerli talepler için etiket gelecek mi? (Paylaşımcı, karşılayabileceği maksimum talep sayısı belirttiyse, bu tohuma olan talep maksimum sayıdan daha fazla olsa dahi, belirtilen maksimım sayı esas alınır.) yani bu yeni kural etiket sayısını da etkileyecek mi? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Bu yılki kural değişikliği sizin kendi taleplerinizde bir değişikliğe yol açacak görünmüyor. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizin gibi değerli kişilere en güzel çiçekleri atmıştır değerli üstadımız... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
) Ben olsam yediririm o çiçekleri, 'ulan bahçeme de mi bi uğramadın' diye.. ![]() @AkisSoftware, en sevdiğim dualardandır; 'ömürler gör'...Ulu bir çınardan başka hangi canlıya yakışır ki ömürler görmek... -'Etkinlik Mode' ON- Paylaşımlarıma da yazdım 'bir daha tigernut ekmeyeceğim' diye, ama yer bademlerin pek güzelmiş @AkisSoftware. İki kök çimlenmişti, bir kökü daha toprağın altında, çıkardıklarımı her ihtimale karşı bizim kızdan saklıyorum köşe bucak. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|